S-a calificat în finala Australian Open, dar ascunde o dramă cumplită! Prin ce coşmar a trecut Caroline Wozniacki! A fost părăsită înainte de nuntă

Publicat: 25/01/2018 | 14:24

Caroline Wozniacki este una dintre cele mai sexy tenismene din circuitul profesionist. În ciuda faptului că este foarte atrăgătoare, Wozniacki nu a fost ferită de o mare decepţie în dragoste. Bărbatul de care era îndrăgostită şi cu care urma să se căsătorească a părăsit-o cu puţin timp înainte de nuntă.

Wozniacki a fost logodită cu jucătorul de golf Rory McIlroy. Cei doi au fost împreună din 2011 până în 2014, atunci când jucătorul de golf a decis să rupă brusc logodna. Cei doi anunţaseră că s-au logodit pe pe 1 ianuarie 2014, însă, fără să dea de bănuit, Rory McIlroy anunţa pe 21 mai 2014 că a decis să rupă logodna. „Problema e la mine. Invitaţiile la nuntă m-au făcut să realizez că nu sunt gata pentru un asemenea eveniment. Îi doresc lui Caroline toată fericirea pe care o merită şi îi mulţumesc pentru timpul petrecut împreună”, spunea atunci Rory McIlroy.

Wozniacki a suferit mult după decizia cu totul neaşteptată a lui McIlroy de a o părăsi. Jucătoarea daneză recunoştea că a avut o perioadă neagră după ce McIlroy a rupt brusc logodna de ea, în care nu mai reuşea să găsească forţa să învingă pe nimeni pe terenul de tenis.

Wozniacki şi-a revenit în urma acelui moment foarte greu, iar acum are o perioadă foarte bună atât profesional, cât şi pe plan sentimental. Ea şi-a refăcut viaţa cu fostul jucător de baschet din NBA, David Lee, cei doi logodindu-se anul trecut, pe 2 noiembrie. Wozniacki dezvăluise relaţia cu David Lee anul trecut, de Valentine’s Day.

Citește și...