S-a decis! Vezi cui ramane averea regretatului Ion Dolanescu si cum trebuie sa se imparta acum cei doi frati Ionut si Dragos

Publicat: 22/04/2015 | 09:57
S-a decis! Vezi cui ramane averea regretatului Ion Dolanescu si cum trebuie sa se imparta acum cei doi frati Ionut si Dragos

Dupa ce ani la randul au uitat ca sunt frati si s-au razboit pe averea regretatului Ion Dolanescu, instanta le-a facut dreptate celor doi fii ai artistului. Ionut si Dragos Dolanescu au primit sentinta.

Aproape sase ani s-au luptat Ionut si Dragos Dolanescu pentru impartirea averii tatalui sau. Desi sunt frati, cei doi nu au reusit sa se inteleaga amiabil, iar instanta a fost cea care a impartit bunurile. Dupa ani de dispute, se pare ca mostenitor a ramas Ionut Dolanescu.


dolanescu

Casa din Caimatei i-a ramas lui Ionut

Asa cum isi dorea extrem de tare, Ionut Dolanescu a ramas cu casa din Caimatei, dar si cu drepturile de autor ale tatalui sau, iar Dragos Dolanescu sa ia restul, plus o suma de bani pe care trebuie sa o primeasca de la fratele sau, in jur de 207.000 de euro si 176.000 de lei.

dolanescu

„Obliga paratul Dolanescu Ionut la plata sumei de 207.873 de euro, echivalent lei la curcul BNR din data efectuarii platii si 175.573 de lei catre reclamantul Dolanescu Valenciano Dragos Carlo Antonio cu titlu de suita, in termen de trei luni de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari. Obloga paratul la plata sumei de 2.438 de lei aferenta drepturilor de autor si conexe virate. Compenseaza in parte cheltuieli de judecata si obliga paratul la plata sumei de 5.202 lei cheltuieli de judecata catre reclamant. Cu drept de apel in termen de 15 zile de la comunicare”, scrie www.ziarulring.ro.


Ionut Dolanescu

Ion Dolanescu a lasat o avere fabuloasa

 

Averea pentru care s-au luptat cei doi frati este compusa din vila din strada Caimatei care are un teren de 466 mp si a carei valoare este estimata la 685.000 de euro, o casa cu un teren de 261mp, o vila la Sinaia cu trei loturi de teren de 450 mp, 492 mp si respectiv 1.135mp, cu o valoare estimata la 200.000 de euro. Pe langa aceste imobile mai sunt terenuri in comuna Butimanu si in comuna Tunari.

D.M.

Citește și...