S-a descoperit leacul care intarzie imbatranirea! Este un fruct pe care toti medicii ti-l vor recomanda!

Publicat: 07/04/2014 | 16:07
S-a descoperit leacul care intarzie imbatranirea! Este un fruct pe care toti medicii ti-l vor recomanda!

Toata lumea isi doreste tinerete fara batranete, insa e foarte greu sa intarzii efectele imbatranirii. Cu toate acestea, exista un fruct pe care, daca il consumam in mod frecvent, am putea obtine foarte multe beneficii in acest sens.

Se numeste “kaki” insa nu este o culoare, ci un fruct. Originar din China, acesta seamana foarte mult cu rosiile, insa au o culoare mai deschisa, spre portocaliu. In ceea ce priveste gustul, acesta este mai degraba o combinatie intre piersica si pepene galben, deci amatorii celor doua fructe s-ar putea sa il adore.

Kaki

Fructul este foarte bogat in vitamine si nutrienti, astfel incat are un spectru foarte larg in care poate fi folosit.

____

CITESTE SI:

Vrei sa fii gata in 15 minute ca sa iesi in oras? Uite ce trebuie sa faci!

Vrei sa fii in tendinte in 2014? Uite ce coafuri se poarta anul acesta! Alege-o pe cea care ti se potriveste!

_____

In primul rand, kaki alunga oboseala, deoarece contine foarte mult magneziu. Datorita continutului sau ridicat in potasiu, mai ridicat chiar decat si la banane, kaki este recomandat in sarcina.

Vitamine

Fructul e bogat in vitaminele A, B, C si P. De asemenea, kaki contine foarte mult betacaroten, acesta dandu-i si culoarea portocalie. Din acest motiv, este indicat ca fructul sa se consume cu tot cu coaja.

Kaki

De asemenea, kaki este bogat in carbohidrati de buna calitate si contine la fel de multi antioxidanti ca si ceaiul verde.

Previne imbatranirea

Kaki este foarte eficient in combaterea enterocolitelor si a hemoragiilor. El previne arteroscleroza si bolile de inima.

Kaki

Expertii japonezi susutin ca in compozitia cojii de kaki exista foarte multe substante care ajuta la intarzierea imbatranirii.

R.O.
 

Citește și...