S-a desluşit misterul de la clubul de noapte BOA. Ce ”regie” i-au făcut temutului Nuţu Cămătaru

Publicat: 04/04/2017 | 00:13

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a desluşit misterul pierderii cheilor maşinii lui Nuţu Cămătaru (vezi aici mai multe detalii). În momentul în care temutul interlop a dorit să părăsească locaţia şi să plece acasă, bodyguarzii de la club au creat o regie ca în filmele americane. 

Gata, probabil, de o petrecere până în zori, presărată, bineînţeles, cu alcool, Nuţu Cămătaru a dat cheile bodyguarzilor şi le-a transmis că va reveni acasă cu taxiul. Nu s-a întâmplat, însă, aşa. Interlopul s-a răzgândit şi a dorit să părăsească locaţia la volanul propriului automobil. Nu era singur, ci împreună cu soţia sa, Claudia „Brazilianca”. 
 
Aflat în faţa clubului BOA, Nuţu a cerut cheile maşinii. Surprinşi şi speriaţi în acelaşi timp, bodyguarzii au putut să murmure doar că, pur şi simplu, nu le găseasc. Şi, imediat, a început forfota.
 
Într-un final, după ce lucrurile au fost puse cap la cap, interlopul a intrat în posesia cheilor şi a putut pleca acasă alături de soţia sa pentru a se odihni. Iar bodyguarzii au putut răsufla uşuraţi că BOA nu a avut soarta Bamboo-ului. 
 
Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru, şi Claudia „Brazilianca” sunt căsătoriţi de aproape trei ani, iar în luna februarie au devenit părinţii unui băieţel (vezi detalii). Micuţul a venit pe lume la Spitalul Clinic Malaxa din Capitală. 
 
Citește și...