S-a drogat sau nu? Zavo, dezvaluiri-soc despre stupefiante: “Cea mai tare senzatie pe care am trait-o a fost atunci cand…”

Publicat: 06/10/2014 | 00:37
S-a drogat sau nu? Zavo, dezvaluiri-soc despre stupefiante: “Cea mai tare senzatie pe care am trait-o a fost atunci cand…”

Multa vreme a planat suspiciunea asupra Oanei Zavoranu ca ar consuma substante interzise, dar n-a existat nicio dovada, in acest sens. Intr-un puseu de sinceritate, vedeta a dat cartile pe fata si a vorbit despre acest subiect delicat pentru CANCAN.ro.

Dependenta de medicamente, dupa cum ea insasi recunoaste, Oana Zavoranu inca tanjeste dupa o senzatie unica, pe care a trait-o de sapte ori, pana acum: s-a simtit libera, in totalitate, fara cea mai mica grija, ca si cand ar pluti, ca si cand nimic nu ar conta, in jurul ei. Totul, sub efectul unui drog, dar nici pe departe unul clasic, ci unul perfect legal, controlat indeaproape de o echipa de medici. Suspectata in repetate randuri si chiar acuzata ca ar consuma substante interzise, vedeta ne-a vorbit sincer, despre acest subiect controversat: „Noi, persoanele din zodia gemeni, suntem persoane viciate. Eu recunosc asta. Hai sa va zic, cea mai tare senzatie din viata mea a foat atunci cand mi-am facut anestezie totala. Sun alea cateva secunde sau cateva zeci de secunde, nu-mi dau seama, pana adormi, cand te simti extraordinar. Este o senzatie, nici nu stiu sa explic.

Zavo a vorbit deschis despre cele mai nocive lucruri din viata ei
Zavo a vorbit deschis despre cele mai nocive lucruri din viata ei

Te simti liber, zici ca plutesti, nu iti mai simti trupul, nu te mai intereseaza de nimeni, esti deasupra tuturor. Eu va zic, am facut sapte operatii la sani si sapte anestezii generale. Ma duceam cu nerabdare la medic sa ma operez numai ca sa traiesc acea senzatie. Stiu ca sunt nebuna, dar eu nici nu asteptam sa-mi vad noii sani, cat asteptam acea anestezie”, a declarat Oana, pentru CANCAN.ro.


„Unul singur ar fi de ajuns ca sa devin dependenta”

 

Oana Zavoranu

Desi ocazii au existat, de fiecare data cand a fost pusa intr-o astfel de situatie, Zavo si-a adunat toate fortele si a rezistat eroic in fata tentatiilor. Pentru ca vedeta constientizeaza ca are o fire slaba in fata acestor substante nocive si ca, de la drog si pana la deces, ar fi un singur pas, pentru ea: „De droguri am stat departe, jur pe mormantul tatalui meu. Pentru ca am stiut ca, daca incerc o data, devin dependenta. Ca eu asa sunt. Am avut nenumarate ocazii, am stat in anturaje cu oameni care consumau, dar nu am vrut nici macar sa incerc.

Si Oana Zavoranu a fost acuzata de blasfemie
Si Oana Zavoranu a fost acuzata de blasfemie

Pentru ca stiam ca o singura data este de ajuns sa devin dependenta. Am fost in Olanda, acolo unde oricum nu ma stia nimeni si nici macar o prajitura dina ceea specifica locului nu am vrut sa incerc. Eu stiu ca drogurile te distrug, iar eu cu dependenta nu ma pot lupta. Asa ca mai bine stau in banca mea, departe de ele, pentru ca stiu ca m-ar duce la pierzanie. Daca as lua droguri, as muri”, ne-a mai spus Oana.

 

CITESTE SI:

Oana Zavoranu „sparge casa” lui Pepe si le intra cu bocancii in dormitor! „N-au avut ei ore de scoala decat am avut eu recreatie”

Atat i-a trebuit lui Pepe! Declaratia data pentru Cancan.ro a scos “monstrul” din Zavo: “E un infractor bataus… Eu sunt sefa lui!”

 

E dependenta de medicamente pentru dureri de cap si de somnifere

Zavo a facut multe lucruri indraznete, in ultimii ani
Zavo a facut multe lucruri indraznete, in ultimii ani

Dupa tentativa de suicid, Zavo s-a pricopsit cu o alta problema ce poate fi rezolvata numai medicamentos: „Eu am, totusi, o dependenta. Este vorba despre cocktailul de medicamente pe care eu il iau pentru durerile insuportabile de cap. Mai mult, dupa tentativa de suicid, m-am pricopsit cu o insomnie si nu mai pot dormi decat cu medicamente. Sunt ok, sunt pastile de dormit, fara alte efecte secundare. Iau una si in 15 minute am adormit si dorm opt ore fara probleme. Si mai am dependenta mea de care stie toata lumea, cu bautura energizanta”, ne-a mai spus Oana.

 

Dana Enache
 

Citește și...