S-a intamplat in aceasta seara! Andreea Esca, in emisiunea Simonei Gherghe! Sute de mii de romani au crezut ca nu vad bine

Publicat: 21/09/2015 | 19:06

Soc pentru telespectatorii romani. Vedeta Protv Andreea Esca s-a auzit, in urma cu doar cateva minute, la Antena !. Telespectatorilor nu le-a venit sa creada!

Vocea Andreei Esca s-a auzit numai pentru telespectatorii postului concurent Antena 1, cu doar cateva minute inainte ca aceasta sa prezinte, la ora 19.00, jurnalul PROTV.

andreea esca_principal

Explicatia este uluitoare! Vocea vedetei PROTV a a fost inregistrata si difuzata ca parte integranta a melodiei lui Gabriel Cotabita , „Ce zi linistita”!.

Gabriel Cotabita

Cotabita a terminat videoclipul la aceasta piesa, produsa dupa ce a parasit patul de spital, alaturi de Matteo…si Andreea Esca, care face backing-vocal, pe coloana sonora, catre sfarsitul melodiei!

andreea esca

Efectul a fost insa, deosebit de puternic pentru telespectatorii Antenei 1, carora nu le-a venit sa creda ca Andreea Esca s-a auzit in…emisiunea Simonei Gherghe, cu doar cateva minute ionainte de inceperea Jurnalului PROTV!

(M.N.)

Citește și...