S-a mutat cu amanta! Adevarul despre divortul dintre Robert Negoita si fosta MISS Buzau

Publicat: 17/02/2016 | 23:29

”Fereşte-te de omul cu amanta mai bătrână decât nevasta”, zice o vorbă bătrânească din popor, sau vorba lui Miticã Dragomir, a zis-o odatã într-o emisiune tv.

Robert Negoiţă s-a conformat. Pentru că se plictisise de Sorina, nevasta cu 19 ani mai tânără, primarul de la sectorul 3 a ales-o pe Andreea, încă studentă la SNSPA. Sau cel putin asa sustine presa. Diferenţa de vârstă dintre cei doi e mai rotundă decât cea dintre primar şi fosta nevastă: 20 de ani.

Regretele târzii ale Sorinei
Despre Sorina Docuz (fostă miss Buzău şi, în curând, fostă miss Negoiţă), Cancan.ro v-a spus acum trei săptămâni că o relaţie monogamă începută când nu luase încă BAC-ul nu i-a prins bine. Cea care doi ani a răspuns la numele nobiliar ”doamna Negoiţă” a fost văzută în mai multe situaţii aburită ba de alcool, ba de alţi admiratori, prin cluburile bucureştene.
Deşi teoretic e de stânga, iar stânga presupune împărţirea resurselor şi a avuţiilor, Robert Negoiţă nu a fost foarte încântat să-şi împartă şi nevasta, aşa că zilele astea a băgat divorţ de Sorina la notar, aşa cum cel mai citit ziar din România vă anunţa chiar ieri.

La doar 23 de ani, noua iubită a lui Robert Negoiţă este o veterană a podiumurilor de modă, cu prezenţe la Gala Turismului Viena, Gala Turismului Bucureşti, Fashio Summer Festival şi Miss Litoral
La doar 23 de ani, noua iubită a lui Robert Negoiţă este o veterană a podiumurilor de modă, cu prezenţe la Gala Turismului Viena, Gala Turismului Bucureşti, Fashio Summer Festival şi Miss Litoral

Sursele cancan.ro, nu in ultimul rand pont@cancan.ro, spun că, în ciuda vieţii ei agitate din timpul căsniciei şi a contului gras pe care soţul a acceptat să i-l lase drept cadou de divorţ, aceasta este contrariata. Nu, staţi liniştiţi, nu regretă că s-a despărţit de Negoiţă, ci că s-a măritat cu el. Cu atât mai mult cu cât e convinsă că dacă ar fi continuat cariera internaţională de manechin ar fi avut o viaţă mai pe placul ei şi, poate, s-ar fi căsătorit cu un bogat deştept şi frumos din pura dragoste.

Adio, dar rămâi cu banii. Sorina Docuz (deja fostă Negoiţă) se va alege cu un partaj gras de pe urma divorţului
Adio, dar rămâi cu banii. Sorina Docuz (deja fostă Negoiţă) se va alege cu un partaj gras de pe urma divorţului

Viitoarea doamnă Negoiţă, Miss Lolita şi Miss De Toate
Cum urâţelul domn Negoiţă are nevoie de cineva care să-l completeze, ne-am obişnuit deja că (tot mai) bătrânelul umblă după miss-uri. Drept dovadă, actuala sa prietenă (şi fostă amantă) deţine cel puţin trei titluri de miss. Andreea Mirică este Miss Turism 2014, Miss Fotomodel şi Miss FTV Energy Drink. Lolita (aşa cum o alintăm noi în redacţie) a fost un manechin foarte precoce, debutând pe catwalk la 14 ani, deci destul timp pentru prădătorul de manechine Robert s-o observe.
Relaţia furios de pasională dintre Humbert… ăstaaa… Robert şi Lolita este, se pare, destul de veche. De jumătate de an cel putin, de când se vede cu Andreea, Robert îşi abureste nevasta că e tot mai prins la serviciu şi are de făcut tot mai multe deplasări.
Şi deplasările chiar erau multe, doar că mult mai scurte decât şi-ar fi dorit Sorina, pentru că Negoiţă se deplasa intens la un apartament din Rin unde a cazat-o pe noua sa preferată. Care ii conduce ocazional si Range Rover-ul.
Ţinem să o avertizăm, totuşi, pe Andreea, că unde merge prietenă cu 20 de ani mai tânără merge şi prietenă cu 30 de ani mai tânără. Asta ca sa stie, sa nu zica ca nu i-am zis! Să fie, aşadar, cu ochii în patru după eleve de gimnaziu, de liceu, că nu se ştie niciodată de unde sare iepurele iubirii.

Maria Apostol

Citește și...