S-a prabusit in casa, iar ambulanta a venit imediat la fata locului! Oana Roman este in lacrimi

Publicat: 20/08/2014 | 10:15
S-a prabusit in casa, iar ambulanta a venit imediat la fata locului! Oana Roman este in lacrimi

Clipe de cosmar pentru Oana Roman. Mama vedetei s-a prabusit in propria casa si a fost nevoie de interventia unui echipaj de urgenta pentru a o stabiliza. Cainele familiei este cel care a dat alarma.

Duminica trecuta, Mioara Roman isi petrecea ziua alaturi de sora ei, cand a simtit ca i se face rau. Mama Oanei Roman a incercat sa se odihneasca pentru cateva clipe, dar si-a pierdut cunostiinta. Aceasta s-a rostogolit din pat si zacea pe podeaua dormitorului, cand bichonul familiei a gasit-o.

Animalul a inceput imediat sa latre, iar norocul fostei sotii a lui Petre Roman a fost ca sora ei se afla in vizita. Aceasta a sunat imediat la ambulanta, care a sosit de urgenta la fata locului, medicii reusind sa o stabilizeze.

Mioara Roman

CITESTE SI

CE TRANSFORMARE! Cum poate sa arate Oana Roman acum, la 5 luni dupa ce a nascut: „Ups, a incaput in poza!”

Copii, mainile la ochi! Oana Roman si-a aratat ADEVARATA fata! Cum arata NEMACHIATA

“Duminica dupa-amiaza, am avut un puseu de tensiune. M-am intins sa ma odihnesc si mi s-a facut rau de tot. Am avut un fel de convulsie, m-am rostogolit si am cazut din pat. Ma mir ca nu m-am lovit mai rau… Am avut noroc ca era sora mea la mine si, veti rade, cea care a dat alarma a fost Sara, bichonul maltez al nepoatei Calina. Intai m-a mirosit, m-a lins si, cand a vazut ca nu reactionez, s-a dus jos, la sora-mea, latrand… Apoi a venit Salvarea, m-a scos din criza, iar acum trebuie sa ma odihnesc”, a declarat Mioara Roman, conform Ziarului Ring.

Mioara Roman a povestit prin ce necazuri trece din cauza locuintei de la RA-APPS
Mioara Roman a povestit prin ce necazuri trece din cauza locuintei de la RA-APPS

Are mari probleme cu locuinta

Mioara Roman spune ca are mari probleme cu locuinta in care sta, inchiriata de la RA-APPS. Aceasta a povestit ca are parte numai de sicane in spatele carora se ascund interese mari. “Ei vor sa-mi darame casa. Cineva anume vrea terenul, de fapt. E o mizerie ce se intampla. Vor sa faca aici un bloc, ca cel pe care l-au construit deja. In februarie 2011, chiar scosesera o ordonanta de urgenta cum ca imobilul ar fi fost afectat de blocul facut langa, ceea ce era o prostie. Dupa o saptamana, au retras-o, insa”, ne-a spus aceasta.

 

A.D.

 

Citește și...