S-a spus că Maria Constantin l-a înşelat pe Marcel cu Viziru iar acum Doiniţa Oancea i-a luat telefonul la control. ”Ia uite…imagini cu o blondă!”

Publicat: 16/09/2017 | 17:10

Marcel Toader a bănuit multă vreme că Maria Constantin îl înşela cu Augustin Viziru, dar nu au apărut până acum dovezi concludente ale trădării sale, cel puţin în această direcţie. Acuzaţiile au ajuns subiect de glumă între Viziru şi buna lui prietenă, actriţa de telenovele Doiniţa Oancea.

Augustin şi Doiniţa fac parte din distribuţia unei producţii TV care va ajunge pe micul ecran în această toamnă, iar în pauzele de filmare se ţin numai de şotii. Doiniţa i-a luat telefonul lui Viziru ”la control” şi a descoperit acolo imagini…cu o blondă. Care a fost reacţia ei, vedeţi mai jos:

 

Live de la filmari cu iubi Primul episod al serialului „O gramada de caramele” se vede duminica (17 septembrie), ora 17.50, la Antena 1. Din 18 septembrie (in fiecare luni si marti, de la ora 19.00), povestea continua exclusiv la postul de televiziune Happy Channel. #OGramadaDeCaramele #FiiCuOchiiPeHappy

Posted by on Friday, September 15, 2017

Citește și...