S-a ţinut de poante cu acest şofer de Lamborghini, dar a fost la un pas de moarte. Ce se întâmplă când tânărul se urcă pe capota super-maşinii i-a şocat pe mulţi

Publicat: 13/10/2017 | 18:43

Când vine vorba de maşini de sute de cai putere, cei care le conduc par să îşi piardă din simţul umorului. Asta a simţit pe propria piele un tânăr care s-a ţinut de poante şi a fost la un pas să îşi piardă viaţa.

Prin intermediul unui filmuleţ care a devenit rapid viral, toată lumea a rămas şocată de reacţia pe care a avut-o şoferul unui Lamborghini Aventador. Bolidul de culoare roşie e parcat pe o străduţă din San Francisco, din Statele Unite ale Americii, iar bărbatul care îl conduce pare să îşi iasă rapid din minţi. Asta deoarece are de-a face cu un tânăr glumeţ care începe să alerge pe maşina sa în valoare de aproximativ jumătate de milion de dolari.

În imaginile publicate în urmă cu două zile se poate vedea cum poznaşul e fugărit pe stradă de către şofer. Doar că, în momentul în care decide să se întoarcă şi să repete schema, tânărul e la un pas de moarte. Şoferul de Lamborghini îl prinde rapid de hanorac pe adolescent şi îl aruncă în mijlocul străzii, spunându-i furios că „ai noroc că e lume peste tot pe aici şi nu pot să te omor pe loc”. În doar câteva secunde bărbatul se întoarce la volan şi pleacă cu scârţâit de roţi.

Citește și...