Nadia Dănciulescu este femeia căreia ani de zile i s-a spus "Vrăjitoarea" şi care a fost criticată pentru aspectul fizic pe care îl avea. După ce a participat la emisiunea ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, femeia s-a transformat total, ajungând să fie de nerecunoscut. (VEZI ŞI: Bianca de la "Insula Iubirii" şi-a şocat admiratorii. A dorit să-şi mărească buzele, dar operaţia a fost greşită. "Când s-a resorbit serul...")

După emisiune a primit şansa la o viaţă nouă şi a avut parte de o transformare pe care a păstrat-o şi în prezent. La mai bine de şapte ani de la terminarea emisiunii, Nadia zâmbeşte în continuare şi are şi de ce. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată primele imagini cu ex-concurenta de la Pro TV în costum de baie, mândră de fizicul pe care îl are.

"Sunt mândră de cum arăt, sunt mândră că pot să ies în lume fără să fiu criticată. Mi-am schimbat stilul de viaţă, mi-am ales o meserie care îmi place, am ales să fiu coafeză şi îmi place enorm să fac alte femei frumoase, aşa cum sunt eu. Mă bucur pentru fetiţa mea, pentru că pot să o scot afară. Totul s-a schimbat în felul meu de a fi, ies în lume fără stres că nu e nimic OK, ies cu fruntea sus şi, mai mult de atât, a apărut al doilea copil, ceea ce mă bucură enorm. Vreau să mă angajez din nou când acesta va creşte mai mare, să fac şi alte femei frumoase", a declarat Nadia la începutul acestui an. (CITEŞTE ŞI: "Păpuşa umană Ken" s-a operat din nou! Cum arată Rodrigo Alves acum, după intervenţia făcută pentru a semăna cu o pisică!)

Atunci când a ajuns la emisiunea "Frumuseţe pe muchie de cuţit" în 2010, femeia nu avea dinţi, avea urechile clăpăuge, nasul mare şi strâmb, pielea urâtă, pleoape căzute. Femeia era poreclită "Vrăjitoarea" şi spunea că îi este ruşine să ducă copilul la grădiniţă sau să-l scoată în parc. Se temea că fetiţei sale să nu-i fie ruşine cu ea. (VEZI ŞI: Vedete care şi-au micşorat stomacul. Viaţa li s-a schimbat total după operaţie)

Citeste despre:nadia danciulescu, nadia frumusete pe muchie de cutit, nadia in costum de baie, nadia danciulescu la piscina


Share On Facebook