S-a văzut tot! Loredana Chivu, fără lenjerie intimă la o petrecere, azi-noapte

Publicat: 26/10/2019 | 15:12

Dacă afirmi că Loredana Chivu provoacă o nouă surpriză ”hot” fanilor săi este prea puțin. Blondina face ce face și postează în mediul online fotografii sau imagini care iau mințile bărbaților, chiar cu riscul ca, uneori, să se afle la limita vulgarității. Dar Loredana este conștientă de impactul vizual pe care îl provoacă, de fiecare dată, așa că fiecare apariție poate însemna o surpriză uriașă. 

Este prezentă la foarte multe evenimente, iar ținuta pe care o alege se află în centrul atenției. Petrecerile se țin lanț, iar Loredana nu ratează niciuna dintre ele. Chiar și fără… lenjerie intimă, fiindcă vedeta este lipsită de compelexe. Loredana a postat pe pagina de socializare, un filmuleț în care apare îmbrăcată provocator, ca de fiecare dată, iar internauții și-au dat seama că detaliile contează. Ochii au fost pironiți asupra Loredanei, iar absența lenjeriei intime – probabil că s-ar putea face și pariuri pe această temă – nu putea să fie trecută cu vederea.

Loredana Chivu: ”Asta este, lumea e rea”

“Această filmare care a apărut de câteva zile este de acum șase ani și este făcută în cadrul emisiunii «Asistentele», un reality show în care eu și Ana Maria Mocanu ne filmam viața de zi cu zi. Nu mi-am dat niciodată acordul să apar în nicio ipostază și în nicio emisiune. Nu știu cine a dat aceste imagini, mi se pare foarte ciudat ca, după șase ani, să apară imaginile brute. Nu erau filmate nici cu telefonul, nici cu nimic altceva, erau filmate cu camera pe care au trimis-o cei de la televiziunea cu care lucram atunci.

Erau filmate chiar de producătoarea emisiunii pentru că nu voiam să mă filmeze un bărbat. Bineînțeles c-o să iau măsuri. Am vorbit cu avocatul meu, am luat legătura și cu cei cu care am lucrat atunci și încerc să rezolv situația pentru că e imposibil să apară după șase ani un asemenea lucru. Am și eu familie, am frate, am mamă, am rude și nu mi se pare normal să mă trezesc că apar așa pe internet. Asta este, lumea e rea”, a declarat Loredana Chivu pentru CANCAN.ROemisiune difuzată de România TV.
Citește și...