Loading the player...

De când nu mai deţine funcţia de membru al Guvernului, Ana Birchall pare să aibă mai mult timp liber, pe care îl foloseşte din plin la întâlniri pe teme politice. Doamna ex-ministru delegat pentru Afaceri Europene a ”investit” una din după-amiezele trecute într-o ”şedinţă” cu un domn bine, într-o cafenea de lux din nordul Capitalei, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a fost, ca de obicei, pe fază. (VEZI ŞI: Politicianul care nu apare în topul Forbes, dar are investiţii de 23 de milioane de euro!)

Ana Birchall şi domnul bine, îmbrăcat elegant, cu o cămaşă albă apretată, au avut subiecte foarte importante de discutat, cel mai probabil pe teme politice, într-una din după-amiezele trecute. Pentru întâlnire, fostul ministru şi domnul ”apretat” au ales Nuba Cafe, una dintre cele mai selecte cafenele din Capitală. S-au aşezat într-un loc discret pentru a-şi vedea netulburaţi de discuţie, aşa cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Mai bine de o oră şi jumătate a avut de vorbit Ana Birchall cu interlocutorul ei în cămaşă scrobită, timp în care acesta a ascultat-o atent, dând din când în când aprobator din cap.

(CITEŞTE ŞI: SCANDALUL ÎN CARE A FOST IMPLICATĂ ANA BIRCHALL CU MOŞTENITOARELE LUI VADIM TUDOR)

Odată subiectele epuizate, cei doi şi-au luat la revedere pe trotuar, ca doi buni amici, sărutându-se pe obraz - evident fără niciun substrat, pentru că doamna ex-ministru are o căsnicie solidă şi o familie frumoasă - şi s-au îmbrăţişat prieteneşte. Doamna Birchall a urcat în maşina ei, un SUV cu şofer.

Ana Birchal s-a despărţit prieteneşte de interlocutorul ei în cămaşă albă
Ana Birchal s-a despărţit prieteneşte de interlocutorul ei în cămaşă albă

Până la sfârşitul lunii iunie 2017, Ana Birchall a fost ministru delegat pentru Afaceri Europene în cadrul Ministerului Afacerilor Externe (VEZI MAI MULTE AICI), dar a fost remaniată, locul ei ocupându-l acum europarlamentarul Victor Negrescu. Pentru scurt timp, Birchall a deţinut anul acesta şi portofoliul interimar al Justiţiei. Ana Birchall are o pregătire juridică solidă, studiind dreptul în SUA, la Yale Law School, unde şi-a dat şi doctoratul. A activat la case de avocatură celebre de peste Ocean, iar în România a ocupat mai multe funcţii publice şi, la un moment dat, a fost consiliera lui Mircea Geoană.

Citeste despre:ana birchall, ministresa ana birchall, ana birchal ministru delegat afaceri europene, ana birchall intalnire, ana birchall cagenea, ana birchall mircea geoana


Share On Facebook