Sărbătoare în familia lui Florin Salam! Fiica lui este în culmea fericirii

Publicat: 28/08/2020 | 15:32
Sărbătoare în familia lui Florin Salam! Fiica lui este în culmea fericirii

Este sărbătoare în familia celebrului manelist Florin Salam, iar sufletul evenimentului e chiar fiica lui, Betty. A primit, deja, cadoul, cel mai frumos, pentru că a venit de la soțul ei, Cătălin Vișănescu.

CITEȘTE ȘI: SUMA EXORBITANTĂ PE CARE TREBUIE SĂ O SCOȚI DIN BUZUNAR, DACĂ VREI SĂ-ȚI CÂNTE FLORIN SALAM. PENTRU 4 ORE, MANELISTUL ARE UN TARIF COLOSAL

Betty a împlinit vineri 20 de ani, motiv de sărbătoare atât pentru ea, cât și pentru familia ei. A primit deja o mulțime de mesaje de la fanii ei, dar cel mai drag dar a venit de la Cătălin, soțul ei. Mesaj plus surpriză de proporții! ”La mulți ani, iubirea mea! Tu ești iubirea vieții mele”, a scris Cătălin Vișănescu, pe pagina de socializare. ”La mulți aniii, frumoasaaa meaaaa!”, a scris și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. Revenind la surpriză, Betty, care se află acum în vacanță alături de Cătălin, a intrat în camera de hotel, și a fost întâmpinată de o mulțime de baloane și un buchet imens de trandafiri. Plus un uriaș tort, cadou de la soțul drag.

Sărbătoare în familia lui Florin Salam. Ce a făcut fiul lui

În urmă cu o săptămână, fiul lui Florin Salam a postat prima ecografie cu băiețelul său. Dani Stoian va devenit tătic la numai 18 ani. Ipostaza emoționantă a venit, așa cum se aștepta toată lumea, și cu un mesaj. ”My boy”, a scris Dani pe contul de Instagram lângă imaginea pe care au apreciat-o majoritatea dintre fanii săi din mediul online care l-au răsplătit cu inimioare.