Acasă » Showbiz » Showbiz intern » SCANDAL BOMBA! Alin Oprea si Tavi Colen s-au facut varza: „Beai inainte de concerte, te aduceam pe 8 carari!” / „Esti praf, canti foarte prost live”

SCANDAL BOMBA! Alin Oprea si Tavi Colen s-au facut varza: „Beai inainte de concerte, te aduceam pe 8 carari!” / „Esti praf, canti foarte prost live”

De: Cancan 27/01/2012 | 00:00
SCANDAL BOMBA! Alin Oprea si Tavi Colen s-au facut varza: Beai inainte de concerte, te aduceam pe 8 carari! / Esti praf, canti foarte prost live

Alin Oprea si Tavi Colen au pornit un razboi al declaratiilor. In noiembrie 2006, Tavi Colen isi anunta colegul ca paraseste trupa. Tavi a lasat sa se inteleaga ca isi doreste o cariera solo, dar pana in aceasta seara nu s-a stiut exact care au fost motivele pentru care a dorit sa paraseasca trupa. In urma cu cateva saptamani, Tavi Colen a aruncat bomba si a spus ca motivul ar fi fost Larisa, sotia lui Alin Oprea.

Amandoi au fost invitati in emisiunea CANCAN TV de la Kanal D pentru a lamuri de ce unul dintre ei a ales sa paraseasca trupa. Tavi Colen a avut o interventie prin telefon in emisiunea CANCAN TV. „N-am sa intru in polemici cu Alin Oprea pentru ca nu ma intereseaza acest lucru. Nu vreau sa ma adresez direct lui Alin Oprea pentru ca eu am decis acum cativa ani… Au trecut cinci ani si nu cred ca mai conteaza de ce am plecat eu de la Talisman, este hotararea mea, luata de mine, din motive foarte obiective. As vrea sa raspunda el… Am avut niste altercatii legate de anumite intamplari si am hotarat asa: mai, nu mai suntem prieteni. Sa raspunda el la trei intrebari: ce pact am facut noi? Eu l-am rugat sa faca trei lucruri. Intrebati-l ce lucruri l-am rugat ca sa continuam”, a spus Tavi Colen. „Recunosc sincer ca nu-mi amintesc!”, a spus Alin Oprea.

Alin Oprea nu mai avea voie sa bea nimic inainte sa urce pe scena

„Eu l-am rugat sa faca trei lucruri ca sa continue. Vreau sa ii aduc aminte cele trei conditii pe care l-am rugat sa le indeplineasca pentru ca noi sa putem continua cu aceasta formatie. Aceste trei dorinte sunt urmatoarele… L-am rugat asa… 1 Nu doream sa mai bea alcool inainte de spectacol”, a dezvaluit Tavi Colen.

„Am recunoscut ca nu imi amintesc aceasta discutie”, a intervenit Alin Oprea.

Sotia lui Alin Oprea nu mai avea voie sa vina la concertele trupei Talisman

„A doua rugaminte. L-am rugat sa nu mai vina cu sotia la concerte, nu din cauza ca nu-mi placea fata ei sau ca aveam altercatii. Aveam momente in care Larisa imi explica cum sa cant, cum sa merg, cum sa ma imbrac si chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa sa-mi explice ca nu fac bine ce fac… Nu mai e important ce discutii am avut noi. Nu vreau sa discutam! Dar nu mai vreau sa avem aceste discutii legate de sotia lui. Intotdeauna m-am dus cu o floare la ei, cu un cadou pentru cel mic. Nu din motive prietenesti i-am spus sa nu mai vina cu ea, ci din motive profesionale. Sa vina cu ea la concerte, sa stea in sala, nu in culise”, a subliniat Tavi Colen ce-a de-a doua conditie.

Alin Oprea vroia sa-l faca de bani pe Tavi Colen

„A treia conditie este un pic mai delicata. Eu am un contract pe care din pacate nu am putut sa vin sa vi-l arat. Am adus o lucrare la formatia Talisman, era o reclama la o companie de telefonie mobila. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator si a spus ca el e compozitorul piesei din reclama si ca nu e de acord sa imparta banii cu Tavi. La fundatia Talisman, ca eu faceam versurile sau ca le facea el…”, a marturisit Tavi ce-a de-a treia conditie, care avea legatura cu banii obtinuti din urma acestui contract.

„Tu ti-ai dat cu parerea, tu nu ai nicio legatura cu compozitiile mele”, a intervenit Alin Oprea.

„Sa revenim la contract… Omul ce-a facut? S-a dus, a semnat din nou un alt contract. A refacut alt contract, a luat toti banii de pe urma lui. Astea sunt motivele pentru care eu am plecat de la formatia Talisman. Intr-o dimineata s-a trezit el destept ca nu mai vrea sa imparta banii cu mine. Eu vroiam sa spui tu adevarul!”, a insistat Tavi Colen.

„Tavi canta extrem de prost live”

„Nimeni n-o sa-mi poata spune vreodata sa nu imi iau sotia. Nu stia sa cante live, canta prost. Nu stia sa se imbrace bine, ei nu i-a placut. Am filmat cu Tavi cand canta extrem de prost live. Am filmari cu Tavi, un concert intreg in care canta fals”, l-a acuzat Alin Oprea.

„A luat tot scule, instrumente, masina. Normal ca nu am mai auzit nimic. Am ramas cu niste microfoane. Normal ca nu mai auzeam ce conditii pune el sa ramana sef. Nu am vrut sa fac scandal. Am facut o conferinta de presa, n-a venit, eram singur. Acum am aflat de ce s-a destramat trupa Talisman”, a mai spus Alin.

„Am de adus niste rectificari, nu i-am interzis sa vina cu sotia sau sa bea alcool. Nu ma intereseaza acest lucru. I-am cerut doar sa nu bea inainte de concert, pentru ca eu il caram sa nu il vada presa mergand pe sapte carari. Multi prieteni m-au sunat acum si au spus ca intra si ei in direct si il fac praf ca e nebun. Nu imi doream ca nimeni sa bea alcool inainte de concert din punct de vedere profesional. Eu vroiam ordine si disciplina pentru ca doar asa poti avea succes. Ii ceream sa nu mai vina cu sotia intre noi, putea sa vina cu ea dupa concert, dar nu in spatele scenei, noi eram barbati ne mai injuram. El risca in acest moment foarte mult. Ori de la bautura, ori de la oboseala nu-si mai poate aduce aminte. Eu l-am luat cu masina si l-am dus sa semnam contractul. Din nefericire, pentru el acest contract il am in fata. El nu stia suma, nu stia nimic. Inainte am discutat acasa, i-am spus suma, a zis ca e ok, s-o facem. El era vicepresedinte, eu eram presedinte, aveam drept de semnatura. Aveam acelasi cont, a luat bani din cont”, a mai dezvaluit Tavi Colen.

„Eu tot intrebam la banca, ma intrebam „Ba, nu mai vin banii?” si l-am intrebat pe cel cu care am semnat contractul si a zis ca a luat Alin banii si ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu mine”, a mai spus Tavi Colen.

„De ce vroia sa impart banii de pe o creatie de-a mea? Pe acel spot nici nu aparea vocea lui! Toate piesele trupei Talisman au fost create de mine!”, a subliniat Alin Oprea. „Fundatia Talisman nu avea dreptul sa semneze acest contract. Eu nu eram vicepresedinte in fundatie, eram doar un membru, el era presedinte prin uz de fals. Contractantul m-a sunat pe mine si m-a rugat sa semnez eu cu el pentru ca eu eram autorul”, mai spune el.

„A divortat de doua ori, a lasat un copil sa creasca fara tata. Nu avea verticalitate si coloana vertebrala. Il voi da pe Tavi in judecata. S-a numit singur presedintele fundatiei prin fals si uz de fals. Am dovezi ca Tavi mi-a cantat ilegal piesele”, l-a acuzat Alin Oprea.

Alin Oprea si Tavi Colen, pentru prima oara fata in fata dupa despartirea trupei Talisman, diseara la CANCAN TV!

Alin Oprea: „Nu m-am certat niciodata cu Tavi Colen. El a dat o lovitura sub centura formatiei Talisman si familiei mele prin plecarea din trupa”

Alin Oprea: „Sotia mea ne spala hainele si mie si lui Tavi. Am fost ca fratii toti trei”

Alin Oprea: „Sotia mea a plans cand formatia Talisman s-a destramat si m-a intrebat daca nu o sa murim de foame”

Tavi Colen despre despartirea trupei Talisman: „N-a mai mers treaba din cauza unei femei”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în...
Întrebarea la care Florin Piersic n-a primis răspuns niciodată. A rămas cu o mare durere în suflet
Întrebarea la care Florin Piersic n-a primis răspuns niciodată. A rămas cu o mare durere...
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de fericire
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care s-au confruntat
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...