Scandal în care sunt implicate două super-vedete! Seal o acuză pe Oprah că a ignorat zvonurile legate de Harvey Weinstein!

Publicat: 11/01/2018 | 16:35

Seal o acuză pe Oprah că a "ignorat zvonurile" legate de Harvey Weinstein. Artistul, fostul soţ al lui Heidi Klum, consideră că Oprah poate fi considerată un exemplu de "ipocrizie Hollywoodiană" după discursul ei de la Globurile de Aur, informează Agerpres.

Seal susţine că Oprah a ştiut despre zvonurile legate de Harvey Weinstein, dar nu a luat nicio măsură. Seal a publicat pe Instagram o memă compusă din două poze, plasate una sub alta, cu Oprah şi Harvey Weinstein, pe care se poate citi textul „Când ai făcut parte din problemă zeci de ani… dar dintr-o dată toţi cred că tu eşti soluţia”.

Seal a postat un text ironic la adresa lui Oprah: „Ai auzit zvonurile, dar nu ai avut nicio idee că de fapt agresa în serie tinere actriţe, care la rândul lor nu aveau idee în ce au intrat”, alături de hashtagul „#SanctimoniousHollywood”.

Discursul lui Oprah de la Gala Globurilor de Aur a lansat zvonul unei candidaturi la preşedinţia SUA a vedetei TV

Oprah a ridicat tot publicul în picioare cu discursul ei de la Gala Globurilor de Aur, legat de campania #MeToo. „Timpul lor s-a scurs! Iar când noua zi va începe în sfârşit, se va datora unei mulţimi de femei minunate, multe aflate aici în seara aceasta, şi câtorva bărbaţi excepţionali, care au luptat aprig pentru a deveni liderii care ne conduc către vremurile în care nimeni nu va mai trebui să spună ‘me too’ din nou”, a spus Oprah.

Discursul lui Oprah a lansat zvonul unei posibile candidaturi a vedetei TV la următoarele alegeri prezidenţiale. Donald Trump, preşedintele SUA, a spus că o cunoaşte pe Oprah şi nu crede că aceasta va candida. „O cunosc foarte bine (…) O apreciez. Nu cred că va candida”, a declarat Donald Trump.

Citește și...