Scandal în familia GEAMBAŞU! Călin face acuzaţii grave la adresa părinţilor lui:”Am lipit-o pe mama de perete…“

Publicat: 18/10/2017 | 16:02

După ce a scris pe reţelele de socializare că nu are o relaţie bună cu tatăl său, Călin Geambaşu nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit, spunând că a avut o copilărie grea şi îşi acuză părinţii că l-au maltratat.

“Ceea ce simt eu despre mamă nu s-a regăsit deloc în ceea ce mi-a arătat mie nevasta tatălui meu. Nu mi-a spus niciodată „Te iubesc!” Şi femelele din renul animal aduc pe lume pui, dar asta nu le înnobilează în vreun fel. Mama mea biologică e mai spartantă. Ştiu poze cu ea însărcinată, aveam 50 de cm când am venit, dar eu dacă aş fi femeie, dacă aş fi mamă, nu aş putea să fac ce a făcut ea. Când dădea cu joarda în mine, lua cablul de la video şi dădea… . Nu studiam la pian, eram zburdalnic, dar nu eram vreun huligan.

Am lipit-o de perete. Din momentul ăla nu a mai dat niciodată în mine. În momentul ăla ştim de frică sau iubim? Suntem oameni sau animale? 

Bunica este mama mea. Ea este mama mea. La 16, 17 ani, în momente cheie, când începuse să prindă contur lucrurile pe care începeam să le fac, şi-a vândut singura garsonieră pe care o avea ca să îmi cumpăr 3 aparate pentru echipament. 

Eu nu cred că mai am cum să o iubesc pe nevasta tatălui meu. Pe el îl iubesc atât de mult încât după fiul meu este un fel de zeu pentru mine. Îl iubesc enorm şi tocmai de aceea mi-am sfâşiat sufletul scriind lucrurile acelea. Nu vreau să fim o familie fericită doar la televizor„, a mărturisit Călin Geambaşu.

Tatăl său spunea la un moment dat într-o emisiune tv:”La 74 de ani am ajuns să înţeleg şi eu rostul unor proverbe pe care le-am auzit când eram copil. ‘Cine are copii să şi-i crească, cine nu, să nu-şi dorească. Ţiganul când a ajuns împărat, gâtul tatălui l-a luat.’ E trist că spun lucrurile astea acum”.

Citește și...