Scandal în familia Luciu! Iuliana a “fugit” în SUA şi, sfătuită de iubitul ei,milionarul Ioan Neculaie, nu vrea să se mai întoarca

Publicat: 02/03/2016 | 13:25

Mulţi zic că e o vacanţă, însă CANCAN.ro a aflat adevărul. Neculaie a fost primul anunţat.
 

Iuliana Luciu a plecat, săptămâna trecută, în America, unde s-a întâlnit cu câteva prietene alături de care s-a distrat la plajă. Deşi pare că e este în vacanţă, de fapt, vedeta TV îşi pregăteşte mutarea peste hotare. Mai mult, ea s-a întâlnit şi cu un regizor de film de peste hotare, pentru cariera de actriţă. Neculaie este la curent cu tot

CANCAN.ro a aflat că Iuliana Luciu se pregăteşte să dea lovitura la Hollywood. Tânăra de 27 de ani speră să ajungă o actriţă cunoscută, motiv pentru care a făcut şi primele demersuri în acest sens. Sora Nicoletei Luciu se află în Miami, America, se bucură de soare, de plajă, dar mai ales de faptul că are întâlniri cu diferite persoane care o pot ajuta în cariera sa. De asemenea, Iuliana Luciu s-a uitat şi după o locuinţă peste hotare, căci în câteva luni nu va mai locui în România, ci în America. Deşi iubitul ei se află în închisoare, Iuliana îl ţine la curent cu tot ceea ce face, iar împreună cu el s-a sfătuit în privinţa plecării în străinătate. Vedeta TV l-a sunat pe milionar atât când ajuns în America, cât şi după ce s-a întâlnit cu persoanele responsabile pentru viitoarea ei carieră de actriţă.

Vestea că se mută peste hotare nu a picat bine pentru toată lumea, în special pentru mama Iulianei, care nu prea este de acord cu acest lucru. Fosta asistentă tv şi Nicoleta Luciu mai au un frate care este plecat de ani buni în Germania, unde şi-a întemeiat o familie, este căsătorit şi are doi copii. Pentru că îi este foarte dor de fiul ei, mama vedetelor TV nu vrea să mai treacă prin acelaşi lucru şi în cazul Iulianei, însă nu prea are ce să facă şi cum să se opună, decât să se conformeze.

Iuliana Luciu nu se dezice de bunului ei iubit, Ioan Neculaie
Iuliana Luciu nu se dezice de bunului ei iubit, Ioan Neculaie

Milionar cu acte în regulă

Ioan Neculaie este un om de afaceri român care deţine producătorul de autocamioane Roman Braşov şi echipa de fotbal FC Braşov. În septembrie 2010, averea lui Neculaie era estimată la 80-82 milioane de euro. Numele lui Ioan Neculaie apare şi în „Dosarul Prostituate de Lux”, în care a fost audiat şi reţinut. Milionarul braşovean este acuzat că ar fi făcut sex pe bani, însă nu a recunoscut nimic în acest sens, doar că a avut câteva relaţii pasagere şi că le dădea fetelor câte o atenţie sau le ajuta când aveau nevoie. Iuliana Luciu şi-a dat de curând demisia de la Antena 1, părăsind astfel postul de asistentă tv al emisiunii Acces Direct. Tânăra vrea să-şi încerce norocul ca actriţă în America. Iuliana este sora Nicoletei Luciu şi una dintre cele mai sexy vedete de la noi. În urmă cu mai mulţi ani a interpretat mai multe roluri, printre care în producţiile „Regină”, Inimă de ţigan”, „Aniela” sau „Om bogat, om sărac”.

 Larisa Ciută

Citește și...