Scandal incredibil la Survivor România, între Cristina Șișcanu și Lola. Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit: „Gata, nu mai joc”

Publicat: 22/01/2020 | 12:45
Scandal incredibil la Survivor România, între Cristina Șișcanu și Lola. Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit: „Gata, nu mai joc”

Survivor România a găzduit încă un scandal de proporții! De această dată, protagonistele au fost Cristina Șișcanu și Lola și totul s-a petrecut în timpul unei probe. 

Cristina Șișcanu este protagonista unui nou scandal la Survivor România. De această dată, soția lui Mădălin Ionescu s-a „războit” cu Lola și se pare că totul ar fi pornit de la o probă în urma căreia una dintre ele urma să obțină imunitatatea. La un  moment dat, spiritele s-au încins, iar Cristina Șișcanu nu a mai rezistat și a răbufnit, după ce Lola a ținut-o de mâini, forțând-o, astfel, să piardă proba.

Mai mult, în momentul în care Lola a bruscat-o pentru a-i lua steagul de pe spate, Cristina Șișcanu a mărturisit că nu își mai dorește să fie, în continuare, în joc și că ceea ce i se întâmplă nu este drept.

„Hei hei hei. Ce-i asta? Gata, nu joc. Gata, nu joc. Mă ține de mână. Mă prinde de mâini și mă ține. Nu este ok” a spus Cristina Șișcanu, iar în numai câteva secunde, s-a dezlegat la ochi și a spus că nu vrea să mai joace. După ce a primit suficiente încurajări din partea colegilor, Cristina Șișcanu a reintrat în joc, însă a pierdut în fața Lolei.

„Din păcate mi-am dat seama că minusul nostru este că suntem prea eleganți. cei din echipoa adversa sunt obisnuiți cu asta și au strategii pentru a reusi. Noi nu putem scăpa de această eleganță și de aceea pierdem.”, a spus Cristina Șișcanu după terminarea jocului.  „Cristina, e un joc. E normal să luptăm, mai ales că miza este mare” i-a spus și Lola, însă soția lui Mădălin Ionescu a refuzat să mai vorbească cu ea.

 

Citește și...