Scandal la Antena 1! „S-a întâlnit cu ei la Cluj şi…” Acuzaţii dure la adresa oficialilor postului TV!

Publicat: 12/06/2017 | 18:59

Bianca de la ”Insula iubirii” le-a declarat război celor de la Antenă, pe care-i acuză că i-au falsificat semnătura. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia documentelor care atestă faptul că semnătura concurentei celui mai fierbinte reality-show a fost falsificată.

Bianca de la ”Insula iubirii” îi acuză pe producători că i-au falsificat semnătura în regulamentul concursului, care ar fi trebuit citit înainte de semnarea contractului.

Tânăra susţine sus şi tare că a fost trasă pe sfoară de Antenă şi pentru a-şi dovedi spusele a mers cu contractul la un expert grafolog. În urma efectuării expertizei grafologice a fost atestat faptul că semnătura de pe regulament nu-i aparţine Biancăi.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia rezultatului expertizei grafologice. Tânăra susţine că a intrat în posesia regulamentului ”Insula iubirii” la trei luni după ce s-a întors din Thailanda.

”Semnătura de pe regulamentul care trebuia să-mi fie prezentat înainte de semnarea contractului nu are semnătura mea. Regulamentul l-am primit după trei luni, în mai. Eu am cerut producdătorului prin e-mail toate documentele semnate de mine pentru că nu aveam niciun act. Abia în mai am reuşit să citesc şi eu regulamentul care ar fi trebuit citit prima dată, înaintea semnării contractului. Nici Liviu nu ştia ce scrie pe el. S-a întâlnit cu ei la Cluj şi au cerut să semneze regulamentul fără să îl citească, pe volanul unei maşini. El era obosit şi nu s-a mai gândit la nimic atunci, mai ales că i s-a spus că este o anexă la contract şi să semneze. Contractele le-am semnat în noiembrie şi le-am primit în mai, când am fost la testimoniale”, a declarat Bianca de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Citește și...