Scandal la Vocea României de la Pro TV! Tudor Chirilă, atac la adresa lui Horia Brenciu

Autor: Keva Iosif
Publicat: 13/09/2019 | 09:42

Disputele între jurații de la Vocea României nu sunt deloc străine, dar cele dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă sunt deja de notorietate. 

Tudor Chirilă i-a reproșat lui Brenciu că în repertoriul lui se regăsesc predominant cover-uri, și nu muzică originală, situație care nu definește un artist adevărat.

Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, i-a reproşat Tudor Chirilă lui Horia Brenciu, care a încercat să se apere: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, dar Tudor nu este impresionat, terminând discuția astfel: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”. 

Chiar dacă uneori antrenorii pierd lupta pentru anumiți concurenți, aceștia își vor spune mereu părerea în fața concurenților.

În a doua ediție de blind-uri, atât Smiley, cât și Tudor, vor fi lăsați fără cuvinte de o concurentă. „Pentru genul ăsta de momente sunt la Vocea României de atât de mult timp”, îi spune Smiley concurentei, Chirilă adăugând: „Sunt convins că ăsta a fost cel mai bun moment de până acum la Vocea României”. 

Citește și...