Scandal mare in lumea artistilor de muzica populara! Solista Rodica Mitran sustine ca un transexaul i-a furat identitatea

Publicat: 18/01/2013 | 23:00
Scandal mare in lumea artistilor de muzica populara! Solista Rodica Mitran sustine ca un transexaul i-a furat identitatea

Artista de muzica populara Rodica Mitran sustine ca Rodica, un transexual din Maramures care se vrea a fi "solista" de muzica populara, i-a spart conturile si a incercat sa profite de numele si faima ei pentru a avea succes pe site-uri pentru adulti.

O dezvaluire venita pe deja celebrul numar de pont arata ca in folclorul romanesc un nou razboi a fost pe-aproape de a se declansa.

Rodica Mitran
Rodica Mitran

Interpreta de muzica populara inca de la varsta de 18 ani, solista in varsta de 47 de ani este puternic indignata de gestul facut de un personaj pe cat de controversat, pe atat de mandru.

Transexualul maramuresean Rodica
Transexualul maramuresean Rodica

“Vasile Ghiban este un transexual din Maramures care a incercat sa-mi fure identitatea. El sustine ca este si el un artist de folclor la randul lui. Mi-a luat numele ca sa faca videochat si prostitutie cu numele meu. Eu am aproape 30 de ani in aceasta meserie si nu mi se pare normal sa mi se aduca un asemenea prejudiciu de imagine, nu cred ca merit asa ceva”, a declarat Rodica Mitran.

Rodica Mitran
Rodica Mitran

Tocmai de aceea, solista a fost asaltata de mesaje indecente, cu continut injurios, fara sa fi facut rau vreodata cuiva. Ingrijorata, femeia a vrut sa stie cate conturi false exista cu numele ei si in ce scop au fost folosite.

Dupa ce a urmarit toata povestea a gasit radacina problemei si l-a identificat pe transexualul Rodica ca fiind cel care i-a furat identitatea.

Transexualul maramuresean Rodica
Transexualul maramuresean Rodica

“Dupa ce am aflat cine e, am reusit sa obtin promisiunea de la el ca nu se va ma repeta si ca va renunta in a-mi mai folosi numele”, a mai spus interpreta de muzica populara.

Rodica Mitran s-a nascut la 14 mai 1965 in localitatea Fartatesti, judetul Valcea. A inceput sa cante inca din copilarie, cand a descoperit fascinatia muzicii prin intermediul discurilor cu Maria Lataretu, Maria Tanase,Ion Dolanescu. Debutul oficial, ca artist profesionist, la avut insa la varsta de 18 ani, cand in urma unui concurs, a fost angajatala la orchestra „Valceanca”.

Au urmat spectacolele, inregistrarile, turneele, participarea la diverse festivaluri si concursuri. In prezent, activeaza ca liber profesionist si performeaza oriunde este solicitata, atat singura cat si alaturi de cel mai apropiat colaborator, solistul Danut Dinca, cu care urmeaza sa inregistreze si un compact disc.

(Ionut Ungureanu)
 

Citește și...