Scandal monstru în Canada, din cauza unei românce! ”Ce om dubios!”

Autor:
Publicat: 21/09/2019 | 11:53
Scandal monstru în Canada, din cauza unei românce! ”Ce om dubios!”

Triumful la US Open nu i-a adus Biancăi Andreescu doar momente de bucurie. Jucătoarea cu origini româneşti a ajuns, fără voie, în centrul unui scandal național din cauza unei… simple îmbrățișări cu premierul canadian! 

Bianca Andreescu (5 WTA), noua campioană de la US Open, a fost întâmpinată de o mulţime de fanii la sosirea în ţara natală, însă sportiva din Canada a fost implicată într-un scandal fără voia sa.

La parada Biancăi Andreescu din Celebration Square (Mississauga) a luat parte şi Justin Trudeau, premierul Canadei, care a felicitat-o pe tenismenă. Acesta a îmbrăţişat-o pe sportiva de origine română, părând foarte apropiat de aceasta, însă gesturile sale au fost considerate mult prea familiare de câţiva politicieni canadieni.

Lindra Frum, membră a Partidului Conservator, a adresat o întrebare cu subînţeles pe reţelele de socializare: „Doamnelor de pe Twitter, ce vă deranjează mai mult în aceste fotografii? Invadarea spaţiului personal sau contactul vizual intim nedorit?„.

Justin Trudeau are 47 de ani. Nu a întâlnit-o pe Bianca Andreescu până atunci, nu sunt prieteni. Ea are 19 ani. Trudeau a îmbrăţişat-o foarte puternic, cu ochii închişi, lipit de ea. Ce om dubios!”, a scris şi Ezra Levant, un alt activist politic canadian.

Evenimentele au avut loc cu aproximativ o lună înainte de alegerile din Canada.