Scandal monstru intre soacre in familia lui Pitbul Atodiresei: „Pentru mine e moarta!” Totul a pornit de la o dedicatie

Publicat: 21/01/2014 | 00:38

Supranumita "spargatoarea de nunti", dupa circul provocat la nunta fiicei sale cu Ionut "Pitbul" Atodiresei, Anda Ghita a cautat sa-si impace familia dezbinata. N-a reusit decat sa-si puna in cap cuscra aflata la mii de kilometri.

Acuzata ca in urma cu trei luni ar fi provocat un circ imens la nunta fiicei sale, Oana, cu luptatorul Ionut Pitbul Atodiresei, Anda Ghita a facut primul pas spre impacare in emisiunea Cancan.ro, de la Acasa Tv. N-a avut noroc.

Ionut Atodiresei

Ca si cum cearta cu cei doi nu era de ajuns, soacra mica a reusit sa si-o puna in cap si pe cuscra ei, care locuieste in Italia.

Mama lui Pitbul Atodiresei este foarte suparata pe cuscra ei, Anda Ghita
Mama lui Pitbul Atodiresei este foarte suparata pe cuscra ei, Anda Ghita

Sa stea cat mai departe de dansii! Si sa lase copiii in pace sa-si traiasca viata. Sa nu-si bage nasul si sa le strice casa” a declarat Antonica, mama lui Pitbul Atodiresei, pentru Cancan.ro.

S-au luat de la o dedicatie

Scandalul ar fi pornit de la o dedicatie.

Atodiuresei s-a casatorit in octombrie
Atodiuresei s-a casatorit in octombrie

Soacra mica l-ar fi intrerupt de mai multe ori pe Atodiresei, care incerca sa-i faca o declaratie de dragoste proaspetei sale sotii. „Am trait momente foarte urate, nu din cauza fiului meu, pentru ca a fost o nunta a mai spus mama luptatorului.

Ionut Atodiresei are o relatie foarte buna cu mama sa
Ionut Atodiresei are o relatie foarte buna cu mama sa

Dupa 3 ani aparent fericiti in casa Andei, Pitbul si sotia si-au facut bagajele si s-au mutat. „Ei nu stau intr-un apartament platit de cuscra mea. Ea si-a cumparat case pentru ea. Nu are nimic cumparat pe numele copiilor. Nu le-a dat niciun capat de ata, niciun pai, niciun ac. Ea a facut niste greseli imense.  Sa se gandeasca ca sus este un Dumnezeu si o s-o „scuture” de acolo si poate o sa ramana seaca, daca o sa vorbeasca aiurea” a mai spus mama lui Atodiresei.

CITESTE SI Nu si-au mai vorbit de la nunta! Ionut Atodiresei e in continuare foc si para pe soacra lui. A fugit cu sotia din casa soacrei.
 

Se cearta pe apartamente

Mama lui Ionut Atodiresei este deranjata si de faptul ca Anda Ghita, cuscra, si-a permis sa ia la „bani marunti” si alte chestiuni mai delicate de familie, cum ar fi plecarea ei in Italia in vremea cand Ionut era copil. „Cand avea 18 ani impliniti, avea casa lui, apartament cu 3 camere. Avea masina lui la 18 ani. In cateva luni o sa cumparam si o casa in Bucuresti. Nu suntem la mana lu’ doamna. Doamna pentru noi nu exista! V-am spus: nu exista! Ionut nu are soacra, eu nu am cuscra! Pentru noi este moarta! Va repet: moarta!” a mai spus Antonica, mama lui Atodiresei.

Mama lui Ionut Atodiresei si-a refacut viata in Italia
Mama lui Ionut Atodiresei si-a refacut viata in Italia

Chiar daca nu-si mai vorbesc de trei luni, cuscrele au o dorinta comuna: sa aiba un nepotel. „Cu mare drag am sa fac naveta Bucuresti-Italia cu copilasul in brate si o sa vorbeasca italiana, franceza”, a adaugat Antonica.

Ionut Atodiresei

S-ar putea ca ambele…. soacre sa astepte mult si bine sa devina bunici. Se pare ca luptatorul si sotia lui nu se grabesc sa aduca pe lume un copil. Cei doi ar fi aderat la o secta care interzice…. finalizarea actului sexual. Ionut Atodiresei si Oana sunt ar fi practicanti activi si ar frecventa cursurile de initiere cu sfintenie.

CITESTE SI Soc! Un cuplu din showbiz s-a inscris intr-o secta care interzice finalizarea actului sexual! Merg la sedinte saptamanal

Adina Lacatusu

Citește și...