Scandal URIAŞ cu un fost fotbalist de la Tottenham! Patronul i-a furat iubita? ”S-a dus la ea acasă, i-a dat 2.000 de lire…”

Publicat: 08/01/2018 | 13:37

Jamie O’Hara, 31 de ani, fost la Tottenham Hotspur, traversează o perioadă nu tocmai fastă, din punct de vedere sentimental. El şi iubita lui şi-au luat o pauză în relaţie, dar totul a luat-o razna când a aflat că patronul clubului s-ar fi implicat în relaţie. 

Jucătorul evoluează acum la modesta Billericay Town, unde patron este milionarul Glenn David Tamplin.

Jamie O’Hara şi Elizabeth-Jayne Tierney păreau a forma un cuplu indestructibil şi toţi aşteptau ca în 2018 cei doi să îşi unească destinele, după ce fotbalistul o ceruse pe frumoasa brunetă în căsătorie.

Ca trecut prin mai multe probleme, astfel că cei doi au luat o mică pauză. Jamie era convins că e vorba de doar o despărţire de moment. Nu a fost aşa! The Sun a aflat detalii care aruncă în aer relşaţii celor doi.

Conform sursei citate, patronul lui Billericay Town, Glenn David Tamplin, a început să o curteze pe Elizabeth şi chiar i-a oferit acesteia bani. Zvonurile au ajuns la urechile fotbalistului şi, apoi, în presă.

„Jamie şi Elizabeth-Jayne treceau printr-o perioadă grea, luaseră decizia să ia o pauză. Glenn s-a dus la ea acasă şi i-a dat 2000 de lire. Apoi, a început să îi trimită mesaje. Toată lumea ştie. Jamie a aflat şi el şi e convins că patronul a încercat să o determine pe Elisabeth să pună capăt relaţiei”, notează o sursă din vestiarul lui Billericay Town.

 

Citește și...