Scandal URIAŞ în politică! Plângere penală şi daune de 1,5 milioane de euro! Este vorba de un procuror

Publicat: 29/01/2018 | 22:39

Deputatul Andreea Cosma a făcut plângere penală pe numele procurorului Mircea Negulescu. Ea spune că a fost pur şi simplu ruinată după ce i-a fost confiscată toată arhiva notarială, în timpul percheziţiilor. Timp de peste doi ani nu a mai avut nici un fel de client la biroul notarial. Astfel, activitatea ei a fost blocată!

„Am formulat o plângere penală împotriva procurorului Negulescu şi a ofiţerilor judiciari cu care a desfăşurat ancheta împotriva mea. Am depus plângerea penală în această dimineaţă la Parchetul General şi am cerut şi daune morale şi materiale. Mi-a fost confiscată toată arhiva notarială. Sunt peste un milion de documente ridicate. Arhiva aparţine statului, nu notarului, iar notarul este obligat să o păstreze în anumite condiţii. Le-a încărcat în sac, le-a pus în dubă şi a plecat cu ele. Arhivele au fost duse la Parchetul Curţii de Apel, la etajul doi, într-o cameră. Mi-a dedicat o cameră. Acolo a aruncat toată arhiva şi ţin minte cu mare regret cum poliţiştii care se plimbau pe acolo călcau în picioare toată arhiva notarială,” a spus Andreea Cosma la România TV.

Deputatul cere acum daune de 1.500.000 de euro. Ea spune că reputaţia i-a fost distrusă.

„Timp de doi an şi jumătate nu a mai intrat nici un client în biroul meu notarial. Mi-a întrerupt activitatea, mi-a distrus prestigiul şi reputaţia. M-a lăsat practic fără nimic. Cer daune de 1,5 de milioane de euro. Am calculat daunele din ultimii patru ani,” a mai spus Andreea Cosma.

Citește și...