Scandalos! Ce a pățit Marcel: ”Aveam un zbor Tg Mureș – Londra pe data de 15.05 cu Wizzair”

Publicat: 18/05/2020 | 09:20
Scandalos! Ce a pățit Marcel: ”Aveam un zbor Tg Mureș – Londra pe data de 15.05 cu Wizzair”

Măsurile restrictive impuse de pandemia de coronavirus i-au obligat pe mulți români să renunțe la planurile de călătorie pe care și le făcuseră sau să le amâne pentru perioada în care autoritățile au permis o relaxare graduală.

Un bărbat din Târgu Mureș a trecut printr-o experiență neplăcută în momentul în care și-a cumpărat bilete pentru data de 17 mai, pe ruta Târgu Mureș – Londra. O primă parte a călătorie trebuie efectuată cu Wizzair (până la Budapesta), iar de acolo și până la Londra urma să zboare cu Ryanair. Numai că a avut parte, așa cum povestește chiar el, de o surpriză. Inițial, totul părea a decurge normal, fiind ferm convins că nu va întâmpina nicio problemă.

”Cum e posibil asa ceva??? Aveam un zbor Tg-Mures – Londra pe data de 15.05 cu Wizzair care s-a anulat pentru ca asa a zis guvernul. Asta e, unde-i lege nu-i tocmeala. Mi-am cumparat alt bilet pentru astazi, 17.05, Tg-Mures – Budapesta, tot cu Wizzair si inca un bilet Budapesta – Londra cu Ryanair. (Prima data am sunat la aeroport sa intreb daca se poate asa si au spus ca e ok, fara nici o problema) Azi la aeroport, surpriza!!!”, povestește bărbatul din Târgu Mureș.  (CITEȘTE ȘI: UN TÂNĂR DIN BUCUREȘTI A SUNAT LA O PROSTITUATĂ! CUM PROCEDEAZĂ TÂNARA PE TIMP DE PANDEMIE)

Marcel din Târgu Mureș: ”Am pierdut trei bilete de avion…”

Problema a apărut la momentul ”check-in”, atunci când lui Marcel i s-a spus că nu se poate îmbarca pentru a ajunge la Budapesta decât dacă din Ungaria va zbura către Londra tot cu… Wizzair. Și bărbatul povestește că a pierdut trei bilete de avion, el nefiind singurul în această situație nedorită. ”La check-in mi se spune ca nu pot sa ma imbarc doar daca din Budapesta zbor la Londra tot cu Wizzair, nu cu alta companie sau daca sunt cetatean maghiar sau rezident. Am pierdut trei bilete de avion iar pe langa mine au fost inca vreo 20 in situatia aceasta. MULTUMIM WIZZAIR !!! Incercam si saptamana viitoare, poate dupa 3-4 bilete cumparate ne lasi sa zburam”, a încheiat Marcel din Târgu Mureș, după ce a povestit întâmplarea pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Târgu Mureș dacă…” (VEZI ȘI AICI: RÂZI CU LACRIMI! CE A SCRIS UN OLTEAN ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „DECLAR CĂ MĂ DUC PÂNĂ LA VECINU’ SĂ…”)