Scandalos! Gheorghe Dincă, eliberat din închisoare peste câteva zile?!

Publicat: 17/10/2019 | 18:47
Scandalos! Gheorghe Dincă, eliberat din închisoare peste câteva zile?!

“Gheorghe Dincă, eliberat din închisoare peste câteva zile” – este ipoteza scandaloasă lansată de avocatul monstrului din Caracal. Claudiu Lascoschi a explicat într-o declarație această situație. Vă reamintim că fostul mecanic a recunoscut la două zile după ce a fost încătușat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, după ce le-a luat la ocazie.

Citește și: Gheorghe Dincă a recunoscut astăzi! Dezvăluire de ultimă oră în cazul Caracal

Gheorghe Dincă, eliberat din închisoare peste câteva zile?!

Gheorghe Dincă, monstrul care a recunoscut că a curmat două vieți, ar putea fi eliberat din închisoare, în cazul în care nu va fi trimis în judecată, a atras atenția Claudiu Lascoschi, unul dintre avocații săi din oficiu. Dosarul monstrului din Caracal ar putea fi trimis în judecată în maximum o lună, a mai punctat apărătorul acestuia.

“În circa o lună ar trebui făcută (n.r.: trimiterea în judecată), pentru că altfel apare riscul să ajungă să fie pus în stare de libertate, potrivit Constituţiei României şi a legilor naţionale. Nu cred că există acest risc, pentru că nu şi-l asumă niciun procuror. (…). Este posibil să mai fie audiat. El este dispus să mai dea declaraţii, întotdeauna a fost dispus”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Citește și: Ipoteză șoc: Gheorghe Dincă a îngropat oasele Alexandrei în mormântul părinților lui?!

Constituția României prevede ca un inculpat să rămână în arest preventiv cel mult 180 zile. Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pe 27 iulie, ceea ce înseamna că, până în prezent, el a stat după gratii 83 de zile. Astăzi, monstrul din Caracal a fost în fața judecătorilor Tribunalului București, care au prelungit măsura arestului preventiv pentru acesta. Cu alte cuvinte, Gheorghe Dincă va mai sta încă 30 de zile în spatele gratiilor.

Conform declarațiilor făcute de avocatul său, bărbatul care le-a răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu a spus încă din sala de judecată că este de acord cu prelungirea arestului preventiv, pentru că își asumă faptele pe care a spus că le-a săvârșit.

Vă reamintim că Gheorghe Dincă a recunoscut la două zile după ce a fost încătușat că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani din Dobrosloveni, judeţul Olt, şi pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, din Dioşti, judeţul Dolj. Monstrul din Caracal a mărturisit că le-ar fi luat cu maşina din zone în care se aşteaptă maşini de ocazie, le-ar fi dus la domiciliul său, unde, după ce au fost violate (suspectul nu recunoaşte violul decât în cazul Alexandrei), le-ar fi ucis, motivând că uciderea s-a produs în urma unor conflicte spontane.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Gheorghe Dinca a afirmat că sunt ale Luizei Melencu, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.