SCANDALOS! Imagine COMPROMITATOARE cu Adelina Pestritu: „Ala e tatuaj de sectant”

Publicat: 31/01/2015 | 12:59
SCANDALOS! Imagine COMPROMITATOARE cu Adelina Pestritu: „Ala e tatuaj de sectant”

Zilele acestea, Adelina Pestritu va implini 28 de ani. Asa ca, bruneta a si-a facut singura un cadou special. Mai exact, iubita lui Speak si-a imprimat pe corp, inca trei tatuaje.

Adelina este o impatinita a tatuajelor, asa ca, si-a mai facut inca trei: un citat, o cruce si un tatuaj imperial. Cu ultimele „opere de arta”, are, in total, 11 desene permanente.

Adelina pestritu

Insa, fanii vedetei nu au fost prea incantati de rezultat asa ca au criticat-o dur, dupa ce Adelina a postat rezultatul operelor pe contul de Facebook. „Esti o finuta, nu ti se potrivesc! Nu te caracterizeaza!”, „Ochiul masonic”, „E tatuaj de sectant”, „O fi evreica sau ,,masonica”? Sau ambele? Sau habar nu are ce si -a tatuat”, au fost parerile fanilor de pe Facebook.

Citeste si

Speak vorbeste IN PREMIERA despre relatia cu Adelina Pestritu: „Avem o relatie cu doua …”

Adelina Pestritu, intr-o pozitie de INFARCT! Fanii au INNEBUNIT! „Ti-am vazut …”

Isi doreste copii

Pentru ca lucrurile intre ei doi merg foarte bine, Adelina recunoaste ca si-ar dori sa ramana cat mai curand insarcinata.”Ne gandim la copii, o data ce merg lucrurile intre noi si ne iubim foarte mult. Mi-as dori sa am gemeni”, spunea Adelina in urma cu cateva saptamani.

L.L

Citește și...