”Scântei” între Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu: „Au fost, dar noi…” Cum s-au întors din Asia

Publicat: 04/01/2018 | 21:09

Andrei Ştefănescu a povestit lucruri picante de la filmările Asia Express, unde l-a avut coleg pe Liviu Vârciu, între alţii. 

„A fost un proiect greu, cel mai greu lucru pe care l-am făcut până acum a fost experienţa Asia Express. Din fotoliu poate părea uşor, am stat nemâncaţi, au fost zone atât de sărace, oamenii nu aveau ce să ne dea de mâncare.

Mânca dintr-un bol de orez o familie întreagă, nu aveau efectiv ce să mănânce. Le spuneam că noi am mâncat, deşi eram flămânzi. Am fost reduşi de la statutul de persoane publice şi am ajuns acolo să ne rugăm pentru o bucată de pâine, pentru un bol de orez. Eram morţi de foame.

Eu şi Liviu am făcut baie împreună, am dormit împreună, am mâncat împreună. Am visat că îmi strâng copilul în braţe, am visat că mâncăm sarmale. La un moment dat am crezut că eram pe altă planetă, totul era atât de diferit. Oamenii erau foarte buni, şi între ei, şi cu noi. Ne lăsau singuri în casă, în maşină, mertită văzut la tv tot.

Au fost momente tensionate şi între mine şi Liviu, dar nu a sărit niciunul dintre noi calul, aşa a fost şi între ceilalţi concurenţi. Dar ne-am întors prieteni mai buni,” a povestit acesta în emisiunea „Răi da’ Buni”.

Citește și...