Scene şocante în Iaşi! O femeie s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Medicii au resuscitat-o pe caldarâm

Publicat: 27/12/2017 | 18:51

S-au petrecut clipe înfiorătoare în Iaşi. O femeie s-a aruncat în această după-amiază de la etajul al optulea al unui bloc de pe Splai Bahlui, în apropiere de biserica lipovenească. Un echipaj SMURD s-a chinuit zeci de minute să o resusciteze, dar fără succes.

Cel care a dat alarma a fost chiar soţul femeii de 76 de ani, care a sunat la 112 după ce şi-a dat seama că nu mai e în casă, potrivit ziaruldeiasi.ro. După ce a deschis geamul, el şi-a dat seama de tragedia produsă.

În timpul căderii, corpul femeii a lovit un copac, dar lovitura puternică nu i-a fost atenuată. Medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului au început manevrele de resuscitare. La scenele teribile au asistat fata victimei şi soţul.

Deşi se ia în calcul şi un posibil accident, anchetatorii cred că au de-a face cu o sinucidere. Ancheta e în curs de desfăşurare. Aceasta este a patra sinucidere în doar trei zile în acelaşi oraş.

În perioada Crăciunului şi a Revelionului sunt cele mai multe cazuri de sinucideri. Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat că singurătatea în preajma sărbătorilor este factorul care acutizează depresia în rândul românilor.

Citește și...