Schimbare majoră la RCS-RDS și la Digi 24!

Publicat: 12/03/2019 | 11:25
Schimbare majoră la RCS-RDS și la Digi 24!

Schimbare majoră la RCS-RDS și la Digi 24! Consiliul de Administrație al RCS – compania care deține postul Digi 24 – a anunțat un nou membru. Dan Ioniță (Co-Director Financiar) a fost confirmat ca membru neexecutiv în Consiliul de Administrație al RCS & RDS S.A,. Informația a fost dezvăluită într-un comunicat trimis către paginademedia.ro.

Ca membru neexecutiv  – informează paginademedia.ro – , Dan Ioniță participă la ședințe, la luarea deciziilor și are drept de vot. Dar nu are calitate administrativă  – semnare de documente sau reprezentare legală.

Valentin Popoviciu – Vicepreședinte al CA al RCS & RDS S.A – a devenit membru executiv al Consiliului, cu atribuții decizionale și de reprezentare a operatorului de comunicații mobile.

Comunicatul companiei RCS

Dan Ioniță (Co-Director Financiar) a fost confirmat ca membru neexecutiv în Consiliul de Administrație al RCS & RDS S.A. Redăm, mai jos, comunicatul trimis către paginademedia.ro.

„Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) RCS & RDS S.A. a confirmat luni, 11 martie 2019, numirea lui Dan Ioniță (40 de ani), Co-Director Financiar al companiei, în calitate de membru neexecutiv cu drepturi depline în cadrul Consiliului de Administrație al companiei. Dan Ioniță deține, din 2015, funcția de Co-Director Financiar al RCS & RDS. El s-a alăturat companiei în 2007, în calitate de Manager de Raportare, și a fost promovat Manager Financiar, în 2008. Anterior experienței din domeniul comunicațiilor electronice, Dan Ioniță a lucrat în audit și consultanță în afaceri.

Este licențiat în Contabilitate, la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, şi a absolvit un master în Sisteme Informatice. Dan Ioniță era membru neexecutiv interimar al CA, din data de 5 februarie 2019. În cadrul aceleiași ședințe, AGA a mai luat hotărârea ca Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al CA al RCS & RDS S.A., să devină membru executiv al Consiliului, cu atribuții decizionale și de reprezentare a operatorului de comunicații mobile.

În prezent, componența CA al RCS & RDS S.A. este următoarea: Serghei Bulgac (Președinte al CA și Director general), Valentin Popoviciu (Vicepreședinte, membru executiv), Mihai Dinei (membru neexecutiv), Dan Ioniță (membru neexecutiv), Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv).”

Citește și...