Schimbarea care ii va afecta pe toti utilizatorii de WhatsApp! Este valabila incepand de astazi

Publicat: 06/11/2014 | 16:53
Schimbarea care ii va afecta pe toti utilizatorii de WhatsApp! Este valabila incepand de astazi

De acum incolo nu vom mai avea nicio scuza sa spunem ca nu am vazut un mesaj pe WhatsApp! Dezvoltatorii aplicatiei au lansat o functie prin care cel care a trimis mesajul poate sa afle daca acesta a fost citit de catre destinatar.

In momentul in care un utilizator tine apasat degetul pe casuta mesajului, atunci va aparea sectiunea de “Optiuni”. Atunci cand intri aici, poti afla ora exacta la care a fost citit mesajul. Utilizatorii aplicatiei au pareri diferite despre aceasta noua functie.

WhatsApp

Expeditorul unui mesaj pe WhatsApp poate afla daca mesajul lui a fost citit foarte simplu. Atunci cand textul este trimis, apare un singur bastonas in coltul dreapta jos, in timp ce daca acesta a fost si citit, apar doua astfel de semne, care devin albastre.

WhatsApp

Atunci cand trimiti un mesaj unui grup, atunci vor aparea cele doua bastonase albastre abia atunci cand toti cei din grup vor citi textul.

Aplicatia a fost dezvoltata pentru toate platformele mobile. Utilizatorii trebuie doar sa isi faca un update si vor putea beneficia de aceasta functie noua.

R.O.
 

Citește și...