Se anulează Asia Express? Lovitură teribilă pentru Gina Pistol şi Antena 1

Publicat: 24/05/2020 | 09:13
Se anulează Asia Express? Lovitură teribilă pentru Gina Pistol şi Antena 1

”Asia Express”, o adevărată provocare pentru concurenți și un punct de atracție pentru telespectatori, se află în pericol. Reprezentanții Antenei 1 spun că este foarte posibil ca emisiunea să nu mai poată fi filmată anul acesta.

Cei care doreau să o revadă și pe frumoasa Gina Pistol în showul ”Asia Exăress” vor fi dezamăgiți de o astfel de veste, dar criza coronavirusului este încă departe de a fi încheiată, iar pericolul persistă. Reprezentanții postului Antena 1 spun că – dacă nu vor fi deschise granițele din cauza pandemiei de coronavirus – este imposibil să aibă loc filmările planificate.

“Se lucrează la tot felul de itinerarii, dar dacă nu se deschid granițele, nu ai cum să filmezi. Pregătirile și documentarea despre orașe, obiceiuri, mâncăruri și istorie durează foarte mult, trebuie să se ia legătura cu cei din țara respectivă, trebuie aprobări de la autoritățile din Asia”, au transmis reprezentanți ai Antena 1. (CITEȘTE ȘI: DIAGNOSTICUL CRUNT PE CARE L-AU PUS MEDICII FIULUI CLEJANILOR. FULGY SUFERĂ DE…)

”Asia Express”, lovită de criza noului coronavirus

Distanțarea socială și măsurile restrictive luate de autoritățile din țările afectate de ”virusul ucigaș” COVID-19 ”lovesc” și în foarte multe emisiuni TV de succes, care făceau audiențe respectabile, iar ”Asia Express” nu poate face excepție într-un astfel de context medical fără precedent.

Filmările pentru 2020 ar putea fi decalate, însă realizatorii asigură că nu se renunță la idee, mai ales că deja există contracte care au fost semnate. Încă se poartă negocieri, însă totul depinde doar de modul în care va evolua pandemia de coronavirus în zonele respective.

”Este posibil să se decaleze filmările pentru 2020. Nu se renunță la idee, sunt niște contracte semnate. Este posibil să fie o schimbare de ultim moment, se duc negocieri cu vedetele ca să fie totul pus la punct”, informează click.ro. (VEZI ȘI AICI: SEMNAL DE ALARMĂ TRAS DE SPECIALIȘTI. CÂT REZISTĂ CORONAVIRUSUL ÎN STRATURILE INTERNE ALE MĂȘTILOR DE PROTECȚIE)