Se impaca Matteo cu Delia? „Nu i-as spune nu pentru ….” Ce ganduri are artistul si cine il consoleaza in fiecare seara

Publicat: 02/06/2014 | 07:42
Se impaca Matteo cu Delia? „Nu i-as spune nu pentru ….” Ce ganduri are artistul si cine il consoleaza in fiecare seara

Delia si Matteo au trait o frumoasa poveste de dragoste, dar s-au despartit in 2008. Cu toate astea au ramas in relatii bune, iar cantaretul spune ca nu ar refuza o colaborare muzicala cu fosta sa iubita.

S-au despartit in 2008, insa sentimentele nu s-au sters odata cu trecerea timpului. Intre timp Delia s-a casatorit, dar fostul ei iubit are acum o alta dorinta. Isi doreste o noua colaborare cu focoasa blondina.
„Cu Delia am ramas in relatii OK, ne salutam, vorbim cand ne vedem. Nu i-as spune «nu» pentru noi colaborari daca s-ar mai ivi ocazia, cu vointa din ambele parti. Chiar daca eram mai cruduti cand am avut o relatie, am fost destul de maturi incat sa folosim un detergent de calitate, sa se spele tot ce a fost rau. Faptul ca nu am acum o relatie nu are legatura cu nicio fosta iubita, ci doar cu felul meu de a fi”, a spus Matteo pentru Ring.

delia

CITESTE SI
Scandal de proportii intre Delia si fostul ei coleg de trupa! Ce declaratii a facut Nick despre blonda cu care a cantat multi ani!

A fost FILMAT videoclipul imnului statiunii Mamaia! Vezi aici primele imagini: „M-am simtit ca in tabara”

Are doua pisici

Matteo nu mai are iubita, insa se consoleaza cu cele doua pisici. „Am doua pisici, noaptea pe ele le strang in brate. Sunt cam blanoase, dar le spun: «Dragelor, mai epilati-va si voi!» Am timp sa fac ce este prioritar pentru mine acum, si anume sa ma ocup de cariera. Sa fac muzica, sa compun piese. Fie ca ies din studio, fie ca nu, compun mereu. Am timp sa merg la concerte, sa petrec impreuna cu a doua familie a mea, dansatorii din trupa. Asta ma face fericit. Dragostea poate sa bata la usa, dar am usa blindata si nu o aud”, a mai spus cantaretul.

D.C.
 

Citește și...