Şefa de la Fonduri Europene a făcut ”tur de forţă” la shopping prin tot Bucureştiul!

Publicat: 19/04/2017 | 00:00

Rovana Plumb, şefa de la Fonduri Europene, a avut o perioadă extrem de ocupată în ultima vreme, din cauza problemelor amoroase ale fiului ei, celebrul Bozo. A încercat să-l împace cu fosta iubită, fără şanse de reuşită, (detalii - AICI) apoi l-a “ţinut din scurt” în privinţa bolizilor din garajul familiei. (detalii - AICI) Într-un final, Rovana şi-a permis să se bucure de o zi doar pentru ea, pornind un adevărat “tur de forţă” la shopping, prin tot Bucureştiul, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România a filmat totul pas cu pas! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Pentru că un asemenea traseu istovitor nu putea fi făcut de una singură, Rovana şi-a luat cu ea şi un “ajutor” de nădejde, care i-a fost alături la cumpărături, începând cu piaţa Floreasca, acolo unde Ministrul Fondurilor Europene a admirat şi, în cele din urmă achiziţionat, un superb buchet de flori. Imediat după începutul “turului”, Rovana Plumb a “tăiat” oraşul în două, ajungând tocmai la Mall Vitan, acolo unde s-a îndreptat glonţ spre o vitrină în care erau expuse accesorii pentru iPad-uri. Nehotărâtă pe care să-l aleagă, şefa de la minister a apelat în cele din urmă la ajutorul unei tinere vânzătoare, plecând mai departe spre următorul magazin după ce şi-a mărit bagajul cărat de “ajutorul” ei cu o sacoşă.

Rovana Plumb, Ministrul Fondurilor Europene, şi-a început ziua de shopping în Piaţa Floreasca, a continuat apoi cu magazinele din Mall Vitan, acolo de unde şi-a cumpărat de la accesorii pentru iPad, la farduri şi articole de îmbrăcăminte sportivă, pentru ca într-un final, pe drumul spre maşină, să-şi
Rovana Plumb, Ministrul Fondurilor Europene, şi-a început ziua de shopping în Piaţa Floreasca, a continuat apoi cu magazinele din Mall Vitan, acolo de unde şi-a cumpărat de la accesorii pentru iPad, la farduri şi articole de îmbrăcăminte sportivă, pentru ca într-un final, pe drumul spre maşină, să-şi „clătească” privirea cu nişte pantofi dintr-o vitrină.

După tehnologie, a venit rândul… machiajului! Rovana Plumb este o femeie cochetă, lucru uşor de observat şi din imaginile CANCAN.ro, fiindcă a ales o ţinută elegantă, accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc, chit că a mers destul de mult prin magazine, astfel că o oprire menită să-i „împrospăteze” rezervele de farduri a fost binevenită. Nici nu a ieşit bine pe uşă, că s-a şi îndreptat spre un alt magazin, de data aceasta unul cu articole sportive, însă aici lucrurile s-au desfăşurat pe repede-nainte. Rovana a ales imediat o ţinută ce părea a fi pregătită drept cadou, fiindcă Bozo a depăşit de mult timp vârsta de zece ani, recomandată pentru hăinuţa aleasă. Chiar dacă părea că s-a încheiat aici „turul” de forţă la shopping, o vitrină buclucaşă i-a atras atenţia şefei de la Fondurile Europene, astfel că a petrecut câteva clipe admirând nişte perechi de pantofi, fără a mai intra însă în magazin. În cele din urmă, Rovana Plumb a decis să se îndrepte spre maşină, având probabil deja în minte o altă zi stabilită pentru o nouă repriză de cumpărături.

Citește și...