Zilele acestea a izbucnit un adevărat scandal la Dinamo, unul dintre protagonişti fiind chiar Adrian Mutu. După eşecul “câinilor“ din meciul cu Poli Timişoara, Cornel Dinu l-a atacat public pe directorul general al “alb-roşiilor“, pe care l-a acuzat că nu a realizat transferuri de calitate. "Cum sunt blugii lui Mutu aşa e şi jocul lui Dinamo, rupt!", a spus Dinu. (VEZI AICI: Jucătorii şi oficialii lui Dinamo, desfiinţaţi de Cornel Dinu!) În plin "război", lui Mutu pare că nu îi pasă de declaraţia lui Dinu, însă îi pasă de imaginea lui. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, l-a întâlnit pe "Briliant" în timp ce era la frizerie, îngrijindu-şi podoaba capilară.

Mutu nu a zăbovit mult la stilist. S-a lăsat pe mâna lui şi, în doi timpi şi trei mişcări, a fost "gigea". Stilistul i-a făcut apoi un masaj uşor, aranjându-i noua freză, iar "Briliantul" a ieşit imediat pe uşă. Cu un mers elastic, s-a îndreptat spre maşina care îl aştepta la câţiva metri de frizerie şi a urcat, grăbit, pe locul din dreapta. Sportivul este apreciat, de altfel, pentru felul în care se menţine, dar şi pentru stilul său vestimentar. (CITEŞTE ŞI: Adrian Mutu şi-a întâlnit băieţii! Mario, mesaj pentru soţia ”Briliantului” după vizita făcută frăţiorului lui)

Nunta lui Mutu va avea loc pe 6 octombrie

Sandra şi Adrian Mutu s-au căsătorit, civil, pe 14 februarie, iar acum se pregătesc şi pentru ceremonia din biserică. Nunta va avea loc în 6 octombrie, când cuplul îşi va boteza şi copilul. Se anunţă o petrecere de vis, la care vor participa 300 de invitaţi.

"Se uită după minge, acum nu ştiu dacă pentru că se rostogoleşte sau pentru că este colorată, dar se uită, eu sper să aibă în sânge fotbalul şi să devină fotbalist. Nu-mi plac aceste lucruri, pregătirile, invitaţii foarte mulţi, biserica, restaurantul - sunt lucruri care nu îmi plac, dar m-am obişnuit să spun aşa, sunt la a treia căsătorie", a declarat Adrian Mutu, referindu-se la fiul său şi la ceremoniile care urmează.

Adrian Mutu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, pe Mario. După ce au divorţat, fosta  soţie a "Briliantului" s-a ocupat de creşterea băiatului, care a trecut printr-o perioadă dificilă, atunci când doctorii i-au găsit o gaură în inimă, dar acum este un adolescent sănătos. Mutu mai are două fete din căsnicia cu Consuelo. (VEZI AICI: Ce mare s-a făcut fiica lui ADRIAN MUTU şi a lui CONSUELO! „Briliantul“ le-a arătat tuturor o imagine de suflet)

Citeste despre:adrian mutu frizerie, adrian mutu dinamo, adrian mutu tatic, adrian mutu sotie


Share On Facebook