Serialul de la Pro TV i-a adus faima. E incredibil cu ce se ocupă azi celebrul Americanu’ din „La bloc”

Publicat: 22/01/2018 | 00:00

În urmă cu 10 ani erau vedetele adorate de milioane de români. Au jucat în serialul "La Bloc", primul sitcom românesc, iar, după terminarea proiectului, vieţile actorilor au luat-o pe cărări nebănuite. După 600 de episoade jucate în celebrul serial, actorul Emil Mitrache, zis şi Americanu, şi-a încercat norocul în mai multe activităţi profesionale, însă acum practică... taximetria. Vecinul lui din serial, Nelu Curcă, a ales drumul credinţei şi s-a retras la o mânăstire. Iată, aşadar, două poveşti de viaţă fulminante, pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă în detaliu. (VEZI ŞI: Cât de mult a îmbătrânit Americanu' din "La Bloc"! Cum arată acum)

Vreme de 600 de episoade ale serialului „La Bloc”, românii îi considerau pe actorii sitcomului ca pe propriii vecini. În urmă cu 10 ani proiectul s-a terminat, iar vieţile actorilor au luat o întorsătură neaşteptată. La 52 de ani, actorul Emil Mitrache, cunoscut mai mult ca Americanu, după rolul din serial, a testat mai multe domenii de activitate.

Cu doi copii, Americanu n-a mai trăit niciun vis şi şi-a deschis o pizzerie care în doi ani a ajuns în faliment. Singurul sprijin financiar a venit din partea indemnizaţiei. „Am avut indemnizaţia de la stat, din economii, e greu şi uite tocmai când am făcut şi noi copii tocmai atunci ne-am dus la vale cu veniturile. Mai nou, sunt consultant financiar în asigurări”, declara Emil Mitrache. De la asigurări, a trecut acum şi la şoferie. Actorul Emil Mitrache s-a înscris în sistemul UBER, cel pe care taximetriştii clasici vor să-l interzică. (NU RATA, AICI: Ţi-l mai aminteşti pe Americanu’ din ”La bloc”? Uite ce soţie şi băieţi frumoşi are)

Nelu Curcă, taximetristul din serialul „La Bloc”, a întâlnit şansa de a-L cunoaşte pe Dumnezeu

La rândul său, Mihai Coadă, care a jucat rolul „Nelu Curcă” din „La bloc”, a renunţat la actorie, s-a pensionat şi îşi dedică restul vieţii credinţei. S-a retras la mânăstire, unde joacă un rol mult mai important. „Când veneam de la filmări, de la serial, eram foarte tulburat şi împrăştiat. Mă aşezam foarte târziu la rugăciune pentru că soseam foarte târziu. 11:30, 12:00, uneori îmi spuneam rugăciunile în maşină, dar eram foarte tulburat de ce am făcut peste zi. Prin spovedanie te curăţeşti, s-ar putea să fi fost un regres în urcuşul meu duhovnicesc acest serial. Mai ales că personajul era negativ. Eu nu sfătuiesc niciodată pe tineri să urmeze actoria. Au venit foarte mulţi la mine să-i pregătesc, să le dau nişte sfaturi, dar le-am spus, fraţilor, mă iertaţi, nu sfătuiesc niciun copil să devină actor. Pentru că din punct de vedere duhovnicesc, te îndepărtează de Hristos. Slăvit să fie Domnul şi Maica Domnului, în veci, amin!”, spune Mihai Coadă. (CITEŞTE PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Îl mai ştiţi pe „NELU CURCĂ” din LA BLOC? Actorul MIHAI COADĂ este acum de nerecunoscut! Şi-a lăsat o barbă imensă şi propovăduieşte învăţături bisericeşti)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...