Sfâşietor! Tânăra din Botoşani, care a impresionat o ţară întreagă cu povestea ei, a murit la doar 27 de ani! Soţul ei a făcut tristul anunţ: „M-ai lăsat singur!”

Publicat: 14/02/2018 | 10:55

Cerasela Mihovici, tânăra din Botoşani care a suferit două transplanturi de plămâni, a murit după ce a luptat ani la rând cu o boală necruţătoare. Femeia de 27 de ani a decedat într-un spital din Botoşani. Soţul Ceraselei a făcut anunţul trist pe Facebook. Bărbatul a postat un mesaj sfâşietor. 

„Nu ai mai avut putere să lupţi. M-ai lăsat singur. Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi cât voi trăi. Vei rămâne toate viaţa în inima mea şi nu te voi uita niciodată (…) Te voi iubi mereu, viaţa mea. Vei rămâne în inima mea. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică şi să mă aştepţi şi pe mine”, a scris soţul tinerei. 

Drama prin care Cerasela Mihovici a trecut a început în anul 2011. După ce a fost diagnosticată cu  pneumotorax, ea a avut nevoie de un transplant de plămân şi după multe demersuri a fost operată. Tânăra din Botoşani a fost operată la Spitalul Universitar AKH din Viena, Austria, în baza formularului E112, dar la numai patru ani au apărut complicaţii din cauza unei bacterii pe care a contactat-o de la o răceală, potrivit Observator. În 2016 a primit un nou plâmân la Viena însă din păcate organismul tinerei a cedat în urma unui complicaţii apărute la sfârşitul anului trecut.

 

Citește și...