Shakira, în lacrimi! S-a certat cu Pique în public, de faţă cu cei doi copii ai lor

Publicat: 24/11/2017 | 07:59

Se pare că Shakira chiar are probleme de cuplu, deşi a tot încercat să nege acest lucru. Ea şi Gerard Pique au fost văzuţi certându-se într-un restaurant, de faţă cu cei doi băieţi ai lor, Sasha şi Milan. Clienţii prezenţi în restaurant au asistat la ceartă şi au observat chiar lacrimi în ochii artistei columbiene, scrie presa străină.

Cei doi au ajuns separat la un restaurant din Barcelona, Shakira a venit cu un taxi, pentru ca mai târziu să ajungă şi Pique alături de băieţii lor, Milan şi Sasha. Potrivit celor prezenţi, după ce au comandat mâncarea, Shakira a început să plângă şi să se certe cu Pique.  Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a încercat să o calmeze şi i-a cerut să nu facă o scenă, însă artista nu s-a lăsat înduplecată, relatează publicaţia Cuore. Shakira a izbucnit în plâns şi nu a putut fi calmată de nimeni.

Pique si Shakira sunt împreună de şapte ani, iar de câteva luni relaţia dintre cei doi pare să se clatine serios, deşi ei au încercat să nege în nenumărate rânduri zvonurile apărute în presă.

Publicaţia Cuore a scris despre cearta celor doi
Publicaţia Cuore a scris despre cearta celor doi

Shakira are probleme de sănătate

Shakira, care anulase deja primele date ale turneului său european, a fost obligată să-şi amâne toate spectacolele din cauza unei hemoragii pe corzile vocale, săptămâna trecută.

„La ordinul medicului său, datele turneului ‘El Dorado World Tour’ din Europa au fost amânate pentru 2018. Ca urmare a hemoragiei la corzile vocale, Shakira este obligată să-şi amâne orice prestaţie pentru a i se permite să se îngrijească corect înainte de a-şi relua turneul mondial şi a evita orice afecţiune”, se arată în comunicatul companiei.

 

Citește și...