Shakira, în stare gravă! Ce s-a întâmplat la ”ordinul medicului său”

Publicat: 14/11/2017 | 21:06

Shakira nu-şi revine! O afecţiune la corzile vocale au făcut-o, în urmă cu mai bine de o săptămână, să-şi anuleze unele spectacole, dar boala nu i-a trecut, mai mult, s-a agravat.

Cântăreaţa columbiană a fost nevoită să-şi amâne toate spectacolele din cauza unei hemoragii pe corzile vocale, potrivit companiei sale promotoare Live Nation citată marţi de AFP.

„La ordinul medicului său, datele turneului ‘El Dorado World Tour’ din Europa au fost amânate pentru 2018. Ca urmare a hemoragiei la corzile vocale, Shakira este obligată să-şi amâne orice prestaţie pentru a i se permite să se îngrijească corect înainte de a-şi relua turneul mondial şi a evita orice afecţiune suplimentară”, se arată în comunicatul companiei.

Live Nation le-a cerut deţinătorilor de bilete să se prezinte vineri. „Suntem în măsură să vă oferim informaţii privind datele amânării şi diferitele opţiuni care vor fi propuse fanilor”, precizează compania.

Turneul trebuia să înceapă pe 8 noiembrie la Koln şi să continue la Paris în datele de 10 şi 11 noiembrie, înainte de a continua la 16 noiembrie la Montpellier, la Lyon la 28 noiembrie şi apoi la Zurich, la 1 decembrie.

Etapa nord-americană a turneului, prevăzută între 9 ianuarie şi 10 februarie, nu a fost deocamdată amânată.

Citește și...