Show total de trei ore cu Fuego, la Sala Palatului! GALERIE FOTO

Publicat: 17/11/2019 | 17:03

Fuego a surprins din nou! Dar de data asta mai mult decât și-ar fi închipuit toți! Artistul a făcut un show total la Sala Palatului din București, plină până la refuz, concertul fiind sold-out cu aproape două luni înainte.

Și vorbele nu-s deloc mari pentru grandoarea evenimentului și pentru felul în care Fuego și echipa sa au ales să prezinte oamenilor un concert aniversar demn de toată lauda. Paul Surugiu a împlinit 25 de ani de carieră artitică și era cumva firesc să realizeze un spectacol de anvergură la Sala Palatului, mai ales că el, cel care umple sălile în Românie, nu prea a ”jucat” la cea mai importantă locație din București. (CITEȘTE ȘI: FUEGO, MESAJ EMOŢIONANT PENTRU MARINA ALMĂŞAN: „O APRECIEZ CA OM DE TELEVIZIUNE, CA PROFESIONIST, CA SCRIITOR”)

Concertul a fost un maraton muzical, cu treceri care te lăsau mască, cu anumite emoții, care erau ulterior sparte de ritm și veselie. Fuego a făcut sincroane și a dansat, pe cele mai de succes șlagăre ale sale, alături de trupa de dans a lui Bursucu de la KANAL D. A cântat folclor, a omagiat actorii români dispăruți, a cântat pe lumina stinsă, a făcut baie de mulțime, primind zeci de buchete de flori și a terminat în stilul său caracteristic, cu cântece patriotice.

În scenă au fost peste 80 de oameni, de la Orchestra Fraților Advahov și Angry Band, până la cele trei trupe de dans care l-au acompaniat și care au făcut ca totul să fie un show special. Proiecțiile grafice moderne și conceptul de light design au surprins deopotrivă, la fel cum au fost spectaculoase și momentele alături de invitații lui – Mirabela Dauer, Irina Loghin, Ion Dichiseanu, Mioara Velicu, Oana Lianu, dar și Surorile Osoianu și Nicolae cu Isidor Glib din Basarabia! (NU RATA: EXCLUSIV | FUEGO – SOLD-OUT LA SALA PALATULUI, CU O LUNĂ ÎNAINTE DE CONCERT! ARTISTUL VA CÂNTA ”SIMFONIC” ÎN LUNA MARTIE!)

Cu siguranță, cei care nu erau siguri de forța artistică a lui Fuego s-au convins acum. Iar cârcotașii care comentează una și alta ar trebui să ia exemplu despre cum se poate ține un public în mână și despre cum se poate realiza o producție complexă, fiind un artist independent, fără trusturi și case de producție în spate.

Iată ce ne-a mărturisit artistul: „La insistențele celor din jurul meu, deși eu sunt adeptul sălilor mai mici și mai intime, am decis să joc la Sala Palatului concertul meu aniversar. Mi-am zis că e o ocazie bună să-mi pun toată priceperea pentru a construi un show demn de toată activitatea avută până în prezent. Și n-am ezitat să fac rabat de la calitate, de la diversitate, de la momente speciale. Vă mărturisesc că am avut emoții cât casa de mari. Să reușești să ții în priză o sală plină ochi, de peste 4000 de persoane, timp de trei ore, cântând live, partituri complicate unele dintre ele, nu e simplu. Dar am spus că e un pariu pe care-l pun cu mine și pe care trebuie să-l duc la bun sfârșit! Eu sunt artistul care se bucură de fiecare secundă petrecută pe scenă, iar dacă în afara ei sunt tipicar și fixist, acolo știu că nu mai am nici o regulă și trebuie să dau totul pentru a ieși totul ca la carte.”

Citește și...