A avut o viaţă impresionantă! Care este povestea familiei LIDIEI BUBLE

Publicat: 02/06/2016 | 00:23
A avut o viaţă impresionantă! Care este povestea familiei LIDIEI BUBLE

Iubita lui Răzvan Simion are o poveste de viaţă pe cât de incredibilă, pe atât de frumoasă. Acum e în topurile muzicale şi are o relaţie frumoasă cu prezentatorul TV, dar copilăria a petrecut-o în sărăcie, în Deva, împreună cu cei zece fraţi ai ei.

„Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă şi de o fetiţă, trebuia să mă întreţin cumva. Acum sunt manager de vânzări auto, dar şi cânt. Fac asta de la 4 ani şi am cântat prima dată în corul de copii, apoi în corul bisericii de juniori şi de adulţi. Asta mi-am dorit să fac în viaţă” povestea Lidia, care e bucuroasă că acum îşi poate ajuta financiar familia.

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adi Sână de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” şi „Noi simţim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România şi din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani. Pentru familia ei, însă, ea este doar Lidia. Fată de preot, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece fraţi şi şi-a exersat talentul vocal cântând în corul bisericii.

Lidia Buble seamănă foarte mult cu sora ei, Estera (dreapta).
Lidia Buble seamănă foarte mult cu sora ei, Estera (dreapta).

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu, Estera (23 de ani), Daniel (27 de ani), Corneliu (29 de ani), Daniela (31de ani), Simion (33 de ani), Beniamin (35 de ani), Iosif (37 de ani). Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama.” povestea Ldia Buble într-un interviu.

Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs. Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă!” adăuga solista, vizibil emoţionată de amintirile din copilărie. Puţină lume cunoaşte însă mai multe detalii despre fraţii şi surorile Lidiei.

Diana, sora mai mică a Lidiei Buble, este extrem de talentată, dar cântă doar în biserica unde este pastor tatăl fraţilor Buble.
Diana, sora mai mică a Lidiei Buble, este extrem de talentată, dar cântă doar în biserica unde este pastor tatăl fraţilor Buble.

Estera, una dintre surorile Lidiei Buble şi-a început cariera de make-up artist în Arad, însă acum locuieşte la Bucureşti şi este răspunzătoare de imaginea Lidiei. Cântăreaţa şi-a angajat sora, care este la fel de frumoasă ca şi ea, iar mai nou vrea să o bage în showbiz. Asemănarea dintre cele două surori este atât de evidentă încât mulţi dintre prietenii online ai celor două le fac complimente pentru acest motiv, spunând că este uneori dificil să le deosebeşti.

La fel ca şi sora sa mai mare, şi Diana a început să cânte de la o vârstă fragedă în corul bisericii penticostale unde tatăl ei este pastor. Cea mică este atât de talentată încât enoriaşii au inceput să îi laude calităţiile vocale, Lidia Buble fiind conştientă de acest lucru. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Lidia a dezvăluit că tatăl ei nu a ştiut când s-a lansat ea în muzică. Pastorul a aflat de la vecini că Lidia a devenit cântăreaţă, iar când informaţia i-a ajuns la urechi, într-un prim moment, acesta ar fi crezut că este vorba despre Diana, fiica sa cea mică pe care o ştia înzestrată cu o voce deosebită.

 

“Am cântat în corul familiei de la patru ani. Am cântat acolo de mi-au sărit balamalele. Tata a aflat de la vecini că am început să cânt. El nu ştia că eu m-am lansat în muzică, nu prea i-a convenit lui pentru că la un moment dat să mă sărut cu un băiat în videoclipul meu” declara Lidia Buble. Aceasta este de altfel foarte mândră de toţi fraţii ei:
 

„Sunt foarte mândră de fraţii mei! Sunt extrem de talentaţi şi… adevărul este că trei dintre ei sunt chiar mai talentaţi decât mine. Cântă mai bine! Este vorba despre Elisei, Diana şi Lorena. Ei iau lecţii de canto, dar cântă şi la instrumente muzicale. Lorena, cea mai mică este şi cea mai talentată din familie. De întâlnit, cu toţii, ne întâlnim când apucăm. Ultima dată ne-am văzut la un botez sau binecuvântare, cum se spune la noi. Au lipsit doar o soră care locuieşte în Spania şi un frate care stă în Bucureşti şi nu a putut veni. Îmi vine să plâng când mă gândesc la ei” povestea Lidia Buble, aceasta spunând de altfel că îşi doreşte să aibă şi ea copii cu iubitul Răzvan Simion.
Citește și...