A mărturisit TOT! Ce i-a ascuns GIULIA soţului ei

Publicat: 12/11/2016 | 20:08

Femeilor le place întotdeauna să îşi îmbunătăţească imaginea şi să îşi schimbe look-ul ori de câte ori simt nevoia unei schimbări. Giulia ştie cel mai bine acest lucru şi asta pentru că de-a lungul timpului a trecut prin numeroase schimbări de look în funcţie de imaginea pe care o promova la momentul respectiv sau pur şi simplu din dorinţa unei schimbări.

Cu toate că aceste schimbări au fost primite foarte bine de către fanii ei, soţul Giuliei nu a fost mereu de acord. “El încă îşi doreşte să fiu brunetă cu breton. Acel look i-a plăcut cel mai mult. Nu mă aprobă întotdeauna atunci când adopt un look nou, dar dacă mie îmi place cu adevărat ceva şi consider că mi se potriveşte atunci nu ezit să fac schimbări”, a declarat Giulia pentru revista Spy.

Giulia şi soţul ei sunt foarte mândri de copiii lor.
Giulia şi soţul ei sunt foarte mândri de copiii lor.

Sunt multe femei pentru care cuvântul soţului este uneori mai important decât ce îşi doresc ele cu adevărat şi atunci pentru a le face pe plac renunţă la dorinţele lor, însă Giulia nu este nici pe departe aşa. În urmă cu ceva timp, de ziua ei, cântăreaţa şi-a făcut un tatuaj identic cu al prietenei ei cea mai bună, Antonia. Cel mai greu a fost să îl ascundă de soţul ei, mai ales că acesta era împotriva tatuajelor. “I l-am arătat când era mai multă lume şi nu a avut ce să mai facă”, a povestit cântăreaţa amuzată.

Giulia şi soţul ei, Vlad, s-au căsătorit în 2012 şi au doi copii: Antonia (4 ani) şi Eduard (1 an jumătate).

Citește și...