Acest video a devenit viral instant! Ce a făcut un celebru milionar italian de faţă cu soţia! Imagini demenţiale

Publicat: 30/07/2016 | 16:28

Faimosul milionar italian şi guru de lifestyle şi fitness, Gianluca, a făcut furori pe internet cu un video de senzaţie, care a devenit instantaneu viral. Deşi are deja 48 de ani, iar părul său blond începe tot mai evident să fie grizonat, are un trup pe care l-ar invidia majoritatea bărbaţilor!

Nu doar că se menţine în formă prin înot, alergare şi pilates, dar mai şi dansează foarte bine, la fel cum a făcut-o alături de soţia sa superbă, în videoclipul vizionat doar pe contul său de Instagram de peste două milioane de persoane. De altfel, contul său este printre cele mai urmărite de pe această reţea socială, numărând aproximativ un milion şi jumătate de fani. Presa internaţională l-a comparat de multe ori cu alt milionar excentric, Dan Blizerian, însă ceea ce îl deosebeşte pe Gianluca este viaţa de familie liniştită, acesta adorându-şi soţia, dar şi faptul că îşi foloseşte averea impresionantă pentru a sprijini financiar numeroşi artişti.

 

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Acesta îşi denumeşte stilul de viaţă GV Lifestyle, scriind chiar şi o carte despre asta, iar site-ul său este citit de foarte multe persoane care speră să descopere secretul din spatele personajului care se bucură din plin de viaţă, dar şi de averea care îi permite să se plimbe de la o proprietate luxoasă la alta cu avioane private, dar şi să se relaxeze pe iahturi impunătoare. Însă, statutul său financiar de invidiat nu vine din sfaturile de lifestyle, ci din afacerea de succes, pe care o conduce cu mână de fier. Gianluca şi soţia sa, modelul Giorgia, au adesea alături de ei şi alte nume selecte din lumea bună, mai ales celebrităţi de la Hollywood, precum Zac Efron şi Michelle Rodriguez.

Milionarul duce o viaţă de lux alături de soţia sa.
Milionarul duce o viaţă de lux alături de soţia sa.

Gianluca mai este pasionat şi de modă, citatul său preferat despre acest domeniu fiind “Ieri este istorie, Mâine este mister, Astăzi este un dar”, aşa cum mărturisea chiar el într-o altă postare de pe contul său de Instagram. De asemenea, un alt lucru care iese cu uşurinţă în evidenţă la milionarul Italian, în afară de corpul său sculptat, este multitudinea de tatuaje. Atunci când a fost întrebat într-un interviu despre ele, a răspuns că “Vine un moment în viaţă în care trebuie să alegi dacă vrei să fii “murdar” pe dinăuntru sau pe dinafară. Eu am ales să fiu „murdar” pe afară!”. Un lucru este însă cert, stilul său de viaţă este unul care iese imediat în evidenţă, iar luxul îi atrage şi succesul la public, dar Gianluca a fost şi va rămâne un antreprenor inteligent, care ştie să-şi “înmulţească” succesul, fie că vorbim de afaceri, sau de cel online.

(Georgiana Laciu)

Citește și...