ANDREEA MARIN şi LAVINIA PÂRVA mai au ceva în comun, în afară de ŞTEFAN BĂNICĂ JR.! Amândouă fac periodic hocus-pocus cu… kilogramele!

Publicat: 07/10/2016 | 19:00

Aceste fotografii sunt dovada că Andreea Marin (41 ani) a fost şi încă este ţinta unei invazii extraterestre. Fiinţele care au atacat-o pe Andreea se numesc celulite. Spre deosebire de alte fiinţe extraterestre, celulitele nu sunt verzi, ci au culoarea pielii umane. Celulitele îţi intră pe sub piele, făcând valuri-valuri şi imprimându-i pielii un aspect vălurit, sinuos, de parcă persoana ar avea mici dune de nisip pe dedesubt, un relief al cărui aspect nu este tocmai plăcut. Există remedii împotriva invaziilor celulitice, însă, momentan, Andreea nu le-a pus în aplicare la modul decisiv.

În ultimii ani, Andreea a tot slăbit şi s-a îngrăşat şi iar a slăbit şi iar s-a îngrăşat. Civilizaţiile celulitice adoră această instabilitate a greutăţii corporale. După divorţul de Ştefan Bănică Junior, pronunţat în ianuarie 2013, Andreea a început să se scuture de kilogramele în plus ca de o haină veche. Dragostea pentru Tuncay Ozturk a ajutat-o să îşi recapete formele de odinioară, de pe vremea când activa în spaţiul public în calitate de Zână. Nu există zâne grase, asta-i clar.

Andreea Marin are din nou celulită.
Andreea Marin are din nou celulită.

Sfârşitul lui 2013 şi începutul lui 2014 au prins-o pe Andreea nu doar măritată din nou, dar şi într-o formă fizică foarte bună, cu aproximativ 62 kg la o înălţime de 1,75. Era îndrăgostită, iubea un bărbat cu 11 ani mai tânăr, şi îndrăgostirea o slăbise tocmai pentru că nu o slăbea deloc. Însă una e îndrăgostirea năvalnică şi alta e iubirea aşezată, aşezată cuminte la casa ei. Andreea a început din nou să se îngraşe. Fotografiile din ultima vreme ne-au arătat o fostă Zână cu o guşiţă cât se poate de vizibilă, pe care în zadar încerca să şi-o acopere cu vreo eşarfă sau cu vreun guler de helancă, plus că şi mijlocul ei părea destul de bine crescut. Iar acum, iată, această invazie a celulitelor. Totuşi, din experienţa ultimilor ani, ştim că Andreea poate oricând să slăbească şi să-şi trimită celulitele acasă, pe planeta de pe care au venit pe pământ.

Răzvan Sava

Citește și...