Au redeschis războiul, iar noi ştim adevăratul motiv. Fostul soţ a dat-o în judecată pe Iulia Albu!

Publicat: 17/09/2016 | 00:00
Au redeschis războiul, iar noi ştim adevăratul motiv. Fostul soţ a dat-o în judecată pe Iulia Albu!

La doi ani de la divorţ, Iulia şi Mihai Albu ajung din nou în faţa judecătorilor, însă de această data din cauza copilului pe care-l au împreună. Mihai a deschis un proces împotriva Iuliei, nemulţumit de programul de vizitare al copilului.
 

Cei doi s-au despărţit în 2014, iar la acea vreme s-au înţepat reciproc în presă. Nu au rămas în relaţii bune, având în vedere că nu s-au putut înţelege în privinţa programului de vizitare a Mikaelei, care are acum şase ani. Mihai Albu ar fi vrut s-o vadă mai des, însă cum nu a reuşit acest lucru, s-a adresat instanţei de judecată.  Procesul a fost înregistrat în urmă cu două zile la Judecătoria Sectorului 2, însă primul termen nu a fost încă stabilit.

Mikaela are şase ani
Mikaela are şase ani

Iulia Albu declara în urmă cu doi ani că cel care a hotărât să divorţeze a fost chiar Mihai , motivele fiind acelea că nu şi-a dorit ca ea să aibă o carieră în moda. Mihai Albu a divorţat de mine pentru că este foarte ambiţios şi nu vroia să fac o carieră în modă. În momentul în care am vrut să fac o carieră în modă, atunci lucrurile s-au schimbat. A fost un divorţ de comun acord, dar de fapt de la asta a pornit. Nu ştie să piarda! Şi mie îmi pare rău. Nu mi-a părut bine să o rup pe Mikaela de familie. A fost ideea lui. Nu sunt proastă să îl las să spună orice despre mine. Le-a spus prietenilor noştri că nu este fericit cu mine. I-am făcut pe plac şi i-am dat divorţul”, spunea fashion-editorul.

 

 

 

 

Citește și...