Au trecut 3 ani de când a dispărut de la pupitrul ştirilor. Cum s-a transformat fosta vedetă de la Antenă

Publicat: 10/06/2016 | 22:00
Au trecut 3 ani de când a dispărut de la pupitrul ştirilor. Cum s-a transformat fosta vedetă de la Antenă

După scandalul care a marcat-o, în urmă cu mai bine de trei ani de zile, fosta prezentatoare TV, Crina Abrudan şi-a făcut din nou apariţia, odată cu instalarea verii şi, respectiv, a evenimentelor mondene.

Crinei Abrudan nu i-a fost deloc uşor, la sfârşitul lui 2013, atunci când era pusă pe tuşă de către şefii de la Antena 1 şi îşi pierdea locul de la pupirtul ştirilor sportive ale GSP TV. Dacă pe plan profesional a trecut printr-o perioadă mai neagră, fiind pusă pe liber, din cauza faptului că a cerut să aibă un program de muncă preferenţial, nici pe plan personal pentru Crina Abrudan lucrurile nu erau prea roz. Asta deoarece fosta prezentatoare TV era părăsită în vara aceluiaşi an de către iubitul său, Gabi Popescu, alături de care a fost împreună timp de cinci ani.

În doar câteva luni, de la relaţia perfectă şi jobul pentru care era invidiată de multe fete de vârsta ei, pentru Crina Abrudan totul s-a dus pe apa sâmbetei foarte rapid, în doar câteva luni. La fel, imediat după ce s-a produs episodul în care era dată afară, Crina Abrudan îşi îngrijora şi prietenii, pentru că fosta femeie de televiziune şi-a închis conturile de pe reţelele sociale şi nici nu a răspuns nimănui la telefon câteva săptămâni bune.

Iată că acum, la trei ani de zile de respectivul episod nefericit, CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a fotografiat-o pe Crina Abrudan la un eveniment monden. Fosta prezentatoare de la pupitrul ştirilor de sport şi-a păstrat o nuanţă asemănătoare a părului, una cu reflexii blonde, la care a adăugat şi puţin roz. Aceasta şi-a făcut apariţia în după-amiaza de marţi, în jurul orei 20:00, şi a purtat o rochie din satin verde. Despre apariţia sa vestimentară noi nu ne putem da cu părerea, pentru că Verdict.ro, site-ul numărul 1 de fashion review din România o poate face mult mai bine.

Crina Abrudan a purtat un pandantiv cu numele ei, cel mai probabil de teamă că lumea a uitat-o de când nu mai e pe sticlă
Crina Abrudan a purtat un pandantiv cu numele ei, cel mai probabil de teamă că lumea a uitat-o de când nu mai e pe sticlă

Totuşi, nu am putut să remarcăm faptul că fosta prezentatoare TV a purtat un pandantiv cu lănţişor, ambele din aur, chiar cu numele său – „Crina“. Aşadar, nu am putut să nu ne întrebăm dacă această alegere în materie de accesorii a fost făcută de „teamă“ ca nu cumva lumea să se întrebe cu cine stă de vorbă – pentru că au trecut ceva ani de când nu mai e pe sticlă – în momentul în care ar fi întâlnit-o.