BRIGITTE a făcut anunţul tocmai din Sardinia! Cele mai proaspete imagini cu soţia lui ILIE NĂSTASE, înainte să confirme că divorţează!

Publicat: 11/08/2016 | 18:24

Astăzi, Brigitte Sfăt a făcut anunţul la care nu se aştepta nimeni, mai ales că soţia lui Ilie Năstase a anunţat recent că este suspectă de cancer.

Deşi căsnicia lor a fost una cu năbădăi, fiindcă atât Brigitte, cât şi Ilie, au firi vulcanice, cei doi păreau totuşi să aibă o căsnicie capabilă să treacă peste orice obstacol, având grijă să îşi crească în armonie copii rezultaţi din căsniciile anterioare. Cu toate că cei doi au încercat să aibă şi un copil, nereuşita nu i-a descurajat, alegând să îşi creasă împreună urmaşii, fără să facă o diferenţă între ei.

Cu toate că mulţi au crezut că Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase pentru averea lui, timişoreanca le-a demonstrat că adevărul este cu totul altul, ea muncind zilnic pentru afacerile proprii, nedorindu-şi să fie în vreun fel întreţinută, mai ales că fostul tenismen este mai degrabă genul de bărbat care preferă să dăruiască nişte cadouri practice, în locul bijuteriilor sau al hainelor scumpe. Deşi, la ziua lui Ilie, cei doi au apărut împreună atât în public, cât şi în fotografiile postate de ei pe Facebook, iată că Brigitte a simţit nevoia să ia şi o distanţă fizică înainte de a face durerosul anunţ, alegând ca destinaţie Sardinia, Italia.

(Georgiana Laciu)

Citește și...