Crina Abrudan şi-a scos câinele şi iubitul la mare! Cum arată în costum de baie

Publicat: 18/09/2016 | 15:14

Crina Abrudan (38 ani) a mers la mare împreună cu eternul şi, pentru ea, fascinantul fost fotbalist Gabi Popescu (42), cel de la care a şi primit în dar Golden Retriever-ul cu care apare în aceste poze.

O vedem pe Crina intrând în mare mai întâi cu câinele şi abia apoi cu Gabi, şi nu neapărat pentru că patrupedul ar fi mai important decât iubitul ei. După cum se poate vedea cu ochiul liber, Crina arată bine. Fostă ştiristă sportivă la Antena 1, Crina are aproape trei ani de când nu mai apare pe sticlă, însă asta nu o face mai puţin atentă la modul cum arată.

Crina şi Gabi sunt împreună din 2008, însă relaţia lor nu a fost pictată mereu în nuanţe vesele. În luna octombrie a anului 2013, Crina şi Gabi au anunţat că s-au despărţit, după o relaţie de cinci ani. Cauza despărţirii a fost, aşa cum se întâmplă adesea, o domnişoară mult mai tânără decât Crina, cu care fostul fotbalist a început o relaţie, însă totul nu a fost decât un foc de paie sau, dacă vreţi, un foc de paiete, fostul fotbalist întorcându-se relativ repede la femeia cu care îşi dorea şi, probabil, încă îşi doreşte să îmbătrânească împreună. Gabi şi Crina încă nu au îmbătrânit, nici împreună, nici separat, sunt doi oameni încă tineri pentru care viaţa, se pare, are sens doar în această formulă de doi. Hai trei, cu câinele.

Citește și...